Fanii Coldplay, cel mai puţin dispuşi să facă sex la prima întâlnire. Cine se află la polul opus?

Fanii trupei britanice Coldplay s-au declarat cel mai puţin dispuşi pentru a face sex la prima întâlnire, la polul opus situându-se fanii trupei Nirvana, potrivit unui sondaj realizat recent în Marea Britanie.

52 afișări
Imaginea articolului Fanii Coldplay, cel mai puţin dispuşi să facă sex la prima întâlnire. Cine se află la polul opus?

Fanii Coldplay, cel mai puţin dispuşi să facă sex la prima întâlnire. Cine se află la polul opus? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest sondaj a fost realizat de site-ul de socializare Tastebuds.fm, specializat în găsirea unor posibili parteneri de cuplu în funcţie de preferinţele muzicale ale utilizatorilor, informează nmne.com.

Participanţii la sondaj au fost invitaţi să spună cât de departe ar fi dispuşi să meargă în timpul unei prime întâlniri. Utilizatorii au avut la dispoziţie trei versiuni de răspuns: "Mă voi limita la o discuţie", "Poate un sărut" şi "Voi merge până la capăt dacă voi avea dispoziţia necesară".

Răspunsurile primite au fost confruntate apoi cu preferinţele muzicale ale respondenţilor.

În urma analizei răspunsurilor, editorii site-ului Tastebuds.fm au constatat că fanii trupei britanice Coldplay sunt cel mai puţin dispuşi să facă sex la prima întâlnire, iar fanii trupei Nirvana se situează la polul opus.

Pe locurile următoare la categoria "cel mai puţin dispuşi" au fost fanii cântăreţelor Adele, Lady Gaga, Katy Perry şi cei ai trupei Kings Of Leon.

La categoria "cel mai dispuşi", pe locurile următoare s-au clasat fanii trupelor Metallica şi Linkin Park, urmaţi de cei ai rapperului Kanye West şi de cei ai grupului Gorillaz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici