Fanii lui Michael Jackson s-au adunat pe stadionul Lia Manoliu - GALERIE FOTO

Câteva zeci de persoane s-au strâns la intrarea pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti, unde Michael Jackson a concertat în 1992, pentru a-l omagia pe "Regele pop-ului", depunând lumânări şi candele în faţa unui panou cu o fotografie mare a starului, pe care stă înscris mesajul "M is for Michael".

266 afișări
Imaginea articolului Fanii lui Michael Jackson s-au adunat pe stadionul Lia Manoliu - GALERIE FOTO

Fanii lui Michael Jackson s-au adunat pe stadionul Lia Manoliu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Momentul dedicat amintirii celebrului artist, care a murit în noaptea de joi spre vineri, este organizat de fan-clubul lui Michael Jackson din România, cu sprijinul televiziunii MTV România, care a amplasat panoul pe care apare imaginea lui Jackson în timpul unui concert.

GALERIE FOTO

Cei mai mulţi fani care au venit să-şi amintească de Michael Jackson sunt tineri, însă şi persoane mature însoţite de copii mici sunt prezente la intrarea pe stadionul Lia Manoliu.

Mulţi fani plâng pe piese ale starului, precum "Earth Song", care răsună din boxele amplasate de MTV în zona respectivă.

În faţa panoului cu imaginea lui Michael Jackson au fost depuse lumânări şi candele aprinse, fotografii şi mesaje în care fanii îşi exprimă regretul pentru dispariţia acestuia, pe care îl numesc "cel mai iubit artist" şi "regele muzicii".

De asemenea, o coroană cu flori a MTV, pe care stă scris mesajul "M is for Michael. We will never forget you", a fost plasată în faţa panoului cu imaginea cântăreţului, unde fanii depun buchete de flori în memoria artistului. Totodată, printre fani circulă fotografii cu Michael Jackson.

Momentul organizat în memoria celui supranumit "Regele pop-ului" se desfăşoară într-o atmosferă liniştită, perimetrul respectiv fiind protejat de jandarmi.

Cei care l-au apreciat şi iubit pe Michael Jackson au început să se adune pe stadionul Lia Manoliu, după ce fanii starului i-au adus un ultim omagiu, vineri, între orele 18.00-19.00, şi în faţa Ambasadei SUA din Capitală. Aproximativ 200 de persoane s-au adunat în faţa Ambasadei SUA, depunând flori, coroane, fotografii, jucării de pluş, dar şi scrisori cu replici precum: "Rest in peace", "Jacko", "Michael, we love you", "Michael Jackson, forever", într-un spaţiu de lângă gardul instituţiei, aflată în centrul Bucureştiului.

De asemenea, admiratorii lui Michael Jackson au adus fotografii cu acesta din diferitele perioade ale carierei sale, pentru a ilustra parcursul său muzical. Unele persoane s-au străduit să aducă chiar şi afişe de la concertele pe care starul le-a susţinut la Bucureşti, în 1992 şi 1996.

Michael Jackson, care a fost supranumit "Regele pop-ului", a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici