FARSA ANULUI: Cum au picat americanii testul IPHONE 5

Lansarea iPhone 5 a fost aşteptată cu sufletul la gură de o lume întreagă, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată când Apple a anunţat un nou model de smartphone. Nerăbdarea a fost cu atât mai mai mare cu cât mulţi se aşteptau la modificări majore faţă de predecesorul său, iPhone 4S. Totuşi, puţini au calificat noul smartphone drept un pas mare în privinţa inovaţiei.

12102 afișări
Imaginea articolului FARSA ANULUI: Cum au picat americanii testul IPHONE 5

FARSA ANULUI: Cum au picat americanii testul IPHONE 5

Există însă o dovadă că oamenilor obişnuiţi nu prea le pasă cum arată iPhone 5, important fiind doar faptul că este noul iPhone, scrie Business Insider.

Prezentatorul de televiziune american Jimmy Kimmel, care realizează emisiunea "Jimmy Kimmel Live!", s-a gândit să testeze cunoştinţele americanilor privind iPhone, realizând o farsă ce a devenit virală pe Internet, având peste 3 milioane de accesări în doar câteva zile.

El a trimis un reporter pe străzile din Los Angeles cu un telefon iPhone 4S, despre care le-a spus oamenilor că este noul iPhone 5. Impresiile celor de pe stradă nu au întârziat să apară.

"E clar mai bun", "E mai subtire, ecranul e mai mare", "Pare şi mai rapid", "Este mai uşor" - sunt doar câteva dintre părerile oamenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici