LANSARE IPHONE 5: Cum arată noul smartphone al companiei APPLE - GALERIE FOTO

Apple şi-a prezentat miercuri, la San Francisco, noul iPhone - IPHONE 5 - care ar putea contribui la o revenire spectaculoasă a companiei şi chiar la creşterea economică a Statelor Unite ale Americii.

11667 afișări
Imaginea articolului LANSARE IPHONE 5: Cum arată noul smartphone al companiei APPLE - GALERIE FOTO

LANSARE IPHONE 5: Cum arată noul smartphone al companiei APPLE - GALERIE FOTO

Telefonul arată ca în imaginile apărute pe surse în ultima perioadă pe internet, cu ecran de 4 inci şi forma uşor alungită.

De altfel, prezentarea susţinută miercuri la San Francisco de directorul executiv de marketing al Apple, Phil Schiller, confirmă o mare parte din informaţiile apărute pe internet despre noul iPhone.

GALERIE FOTO

În situaţia în care Apple va reuşi să livreze noul iPhone 5 la 21 septembrie, conform aşteptărilor, vânzările ar putea fi chiar şi mai mari. Astfel, compania americană ar putea înregistra vânzări de 26-28 milioane de iPhone-uri în trimestrul încheiat în septembrie, cu o parte importantă a acestora în ultima săptămână a lunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici