Farsa care a adunat peste 16 milioane de vizualizări pe Youtube. Explicaţiile celor care au fost în spatele ei - VIDEO

Înregistrarea video ce prezintă o acvilă de munte canadiană care plonjează spre un bebeluş aflat într-un parc din Montreal, îl ridică în aer şi îl scapă din gheare după câţiva metri, este o farsă. Materialul video a fost produs de studenţi pentru un proiect de animaţie 3D.

2078 afișări
Imaginea articolului Farsa care a adunat peste 16 milioane de vizualizări pe Youtube. Explicaţiile celor care au fost în spatele ei - VIDEO

Farsa care a adunat peste 16 milioane de vizualizări pe Youtube. Explicaţiile specialiştilor - VIDEO

"Atât acvila cât şi copilul au fost creaţi cu ajutorul animaţiei 3D şi au fost integraţi pe urmă în film", anunţă şcoala care îi are ca elevi pe cei din spatele videoclipului, Normand Archambault, Loic Mireault and Felix Marquis-Poulin, informează Daily Mail.

"A fost un proiect pentru cei din al cincilea semestru al şcolii noastre, menit să realizeze videoclipuri care au standarde de calitate conforme cu industria de azi", mai notează şcoala. 

În videoclipul iniţial, imaginile prezintă mai întâi acvila, o pasăre cu o anvergură a aripilor de peste doi metri, zburând în cerc deasupra parcului. Dintr-o dată, pasărea plonjează spre un bebeluş, îl prinde de haine şi îl ridică în aer, zburând cu el în gheare pe o distanţă de câţiva metri, înainte de a-i da drumul în iarbă.

Bărbatul care a realizat înregistrarea video începe să strige şi aleargă spre copilul care plânge, dar care, după toate probabilităţile, nu a fost rănit.

Acvila de munte este cea mai mare pasăre de pradă din America de Nord şi poate să atingă, atunci când plonjează spre pradă, viteza de 240 de kilometri/ oră, potrivit U.S. National Geographic Society.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici