FAŢA NEVĂZUTĂ a cântăreţei Beyonce: Artista îşi dezvăluie cele mai intime secrete - VIDEO

Cântăreaţa Beyonce a acceptat să dezvăluie secrete din viaţa intimă în revista americană GQ, pe coperta căreia a apărut în numărul din ianuarie, demonstrând că este într-o formă fizică de invidiat la un an de la naşterea fiicei sale.

7996 afișări
Imaginea articolului FAŢA NEVĂZUTĂ a cântăreţei Beyonce: Artista îşi dezvăluie cele mai intime secrete - VIDEO

Faţa nevăzută a lui Beyonce: Artista îşi dezvăluie cele mai intime secrete - VIDEO

În imaginele din culise surprinse în timpul şedinţei foto pentru GQ, artista în vârstă de 31 de ani poate fi văzută flirtând cu camera, aruncând cu făină prin bucătăria proprie sau cântând îmbrăcată doar cu o cămaşă bărbătească şi bikini, scrie Daily Mail.

Vedeta nu se sfieşte să dezvăluie, într-un interviu, secrete dintre cele mai intime. "Atunci când mi-e teamă, permiteţi-vă să vă fie teamă, eliberaţi-vă, mergeţi mai departe. Atunci, ascult melodia "Make Love to Me" a lui Rick James, după care merg să fac dragoste cu soţul meu, Jay-Z", spune Beyonce.

Cântăreaţa a vorbit şi despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge unde este acum.

"Am lucrat atât de mult în copilărie pentru a-mi atinge ţelurile. Când am ajuns la 30 de ani, puteam să fac tot ceea ce îmi doream. Mi-am atins scopul. Mă simt binecuvântată să fiu astfel. Dar, am sacrificat multe lucruri şi pot să spun că am lucrat mai mult decât orice alt artist cunosc din industria muzicală. Deci, trebuie doar să-mi reamintesc mie că merit", a mărturisit Beyonce.

Beyonce este căsătorită cu rapperul Jay-Z şi a născut primul copil al cuplului, Blue Ivy Carter, pe 7 ianuarie.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. De asemenea, Beyonce a jucat în filme precum "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici