Faur Isaia s-a dus la Constanţa pentru a se întâlni cu Bush, Putin şi Băsescu

Bărbatul care l-a stropit cu cerneală pe fostul preşedinte Emil Constantinescu, Faur Isaia, s-a aflat, sâmbătă, la sediul IPJ Constanţa pentru a-i ruga pe poliţişti să-i intermedieze o întâlnire cu preşedinţii George Bush, Vladimir Putin şi Traian Băsescu.

83 afișări
Imaginea articolului Faur Isaia s-a dus la Constanţa pentru a se întâlni cu Bush, Putin şi Băsescu

Faur Isaia s-a dus la Constanţa pentru a se întâlni cu Bush, Putin şi Băsescu

Faur Isaia a venit, sâmbătă, la sediul IPJ Constanţa pentru a-i ruga pe poliţiştii constănţeni să-i intermedieze o întâlnire cu preşedinţii George Bush, Vladimir Putin şi Traian Băsescu, dar i s-a explicat că acest lucru este imposibil. El a fost primit de către adjunctul comandantului, comisarul şef Adrian Rapotan.

"Faur Isaia e un personaj mai pitoresc. A cerut să se întâlnească cu preşedinţii Bush, Putin şi Băsescu, dar i s-a explicat că au agenda încărcată şi nu îl pot primi. A spus că ştie care sunt probleme grave ale lumii şi ale ţării noastre şi ar vrea să le aducă la cunoştiinţa şefilor de stat. De aceea a lăsat trei scrisori pe care ne-a rugat să le înmânăm celor trei preşedinţi", a declarat comisarul şef Adrian Rapotan.

Adjunctul IPJ a mai spus că Faur Isaia le-a comunicat că a văzut OZN-uri la Constanţa, iar extratereştii i-au transmis că este trimisul lui Dumnezeu pe Pământ şi trebuie să ia măsuri împotriva antichristului.

După ce a fost ascultat de poliţiştii constănţeni, Faur Isaia le-a promis acestora că va pleca imediat la Timişoara.

Comisarul şef Adrian Raportan a precizat că poliţiştii nu pot lua măsuri împotriva lui Faur Isaia atât vreme cât acesta nu comite nicio infracţiune şi nici nu îi pot interzice să se afle în judeţul Constanţa în timpul summit-ului deoarece libertatea de mişcare este garantată prin Constituţie.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici