Femeia care a slăbit 65 de kilograme după ce iubitul i-a spus că e grasă, dezvăluie scretele stilului de viaţă sănătos. De ce tonifierea e un mit

Femeia cântărea 119 kilograme în facultate, însă când iubitul ei i-a atras că s-a îngrăşat, femeia a făcut o schimbare radicală, iar acum dezvăluie "secretele" prin care îşi păstrează noua silueta de invidiat de trei ani, informează Daily Mail.

6158 afișări
Imaginea articolului Femeia care a slăbit 65 de kilograme după ce iubitul i-a spus că e grasă, dezvăluie scretele stilului de viaţă sănătos. De ce tonifierea e un mit

Femeia care a slăbit 65 de kilograme după ce iubitul i-a spus că e grasă, dezvăluie scretele stilului de viaţă sănătos. De ce tonifierea e un mit

Hayley Westoby, din Sydne, Australia în vârstă de 28 de ani dezvăluie că un meniu zilnic planificat cu atenţie şi program riguros de antrenament a ajutat-o să slăbească aproape jumătate din greutatea corpului, informează Daily Mail.

Tânără care de trei ani se menţine la greutatea de 54 de kilograme susţine că scopurile realiste şi progresele mici sunt calea succesului către o siluetă ideală.

Aceasta afirmă că la început şi-a propus să slăbească cinci kilograme în patru săptămâni. Sfatul ei este ţintirea unui nou scop în fiecare lună.

Pentru comportamentul disciplinat fiecare trebuie să se recompenseze cu o haină preferată sau echipament sportiv, în niciun caz cu mâncare, pentru că "nu eşti un câine".

Cheia schimbării este perseverenţa, iar un stil de viaţă sănătos trebuie să devină un obicei. 

Femeia îşi începe ziua cu exerciţii fizice, care pot consta în plimbări, antrenament cardio sau cu greutăţi şi clase de box.

Prima masă a zilei pentru tânără  e formată din legume şi o sursă de proteine de bună calitate, iar pentru a-şi satisface pofta de dulciuri, femeia consumă ciocolată şi cafea cu lapte.

Femeia susţine că alimentaţia sănătoasă nu înseamnă un comportament restrictiv ci unul informat.

De asemenea tânăra distruge mitul ideii de tonifiere a corpului. Aceasta declară că oamenii greşesc atunci când cred că îşi pot tonifia corpul fără să crească şi masa musculară. Un corp tonifiat este acela la care musculatura este vizibilă. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici