Femeia-cercetător care susţine că şi-a dat demisia de la muncă din pricina frumuseţii sale: "Bărbaţii mă invitau în oraş, femeile erau geloase pe mine" - FOTO

O femeie susţine că a fost nevoită să îşi dea demisia de la muncă din pricina aspectului său fizic.

7129 afișări
Imaginea articolului Femeia-cercetător care susţine că şi-a dat demisia de la muncă din pricina frumuseţii sale: "Bărbaţii mă invitau în oraş, femeile erau geloase pe mine" - FOTO

Femeia-cercetător care susţine că şi-a dat demisia de la muncă din pricina frumuseţii sale (Imagine: Daily Mail)

Britanica Laura Fernee (33 de ani) a lucrat în cercetare între anii 2008-2011, relatează dailymail.co.uk.

Femeia susţine că a fost nevoită să îşi dea demisia de la locul de muncă deoarece, din pricina aspectului său fizic, bărbaţii de la serviciu o invitau permanent în oraş, iar femeile erau geloase pe frumuseţea ei.

"Nu sunt leneşă şi nu sunt o femeie uşoară. Adevărul este că faptul că arăt bine mi-a cauzat probleme grave, aşa că am decis că serviciul nu este pentru mine în acest moment. Nu e vina mea, nu depinde de mine modul în care arăt", a declarat Laura Fernee.

Britanica susţine că găsea mereu pe birou "daruri romantice": "Bărbaţii de la muncă erau interesaţi de mine doar pentru modul în care arătam. Mă invitau constant în oraş. Voiam să îmi recunoască realizările la serviciu şi profesionalismul, dar tot ceea ce vedeau erau faţa şi corpul meu", a precizat aceasta.

Ea a avut probleme şi cu colegele sale, care la început nu îi acordau atenţie, dar care au devenit geloase pe ea: "Celelalte femei au presupus că, din motiv ce eram frumoasă, eram proastă, aşa că nu m-au luat în serios la început. Erau geloase pe mine. Când au realizat că eram foarte bună la serviciu, posibil mai bună decât ele, m-au urât şi mai mult", a adăugat ea.

În prezent, părinţii femeii îi plătesc acesteia chiria şi o întreţin pe Laura, după ce aceasta şi-a dat demisia de la locul de muncă, unde câştiga 30.000 de lire sterline pe an. În afară de chirie şi cheltuielile pentru apartamentul din Notting Hill, unde locuieşte Laura Fernee, părinţii ei scot lunar din buzunar 1.500 de lire sterline pentru hainele ei de firmă, pantofi şi genţi şi 700 de lire sterline pentru tunsorile acesteia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici