Femeie pompier, concediată din cauza pozelor publicate pe Instagram. Tânăra a dat fostul angajator în judecată | GALERIE FOTO

O tânără a fost concediată din departamentul de pompieri în care lucra din cauza pozelor pe care le-a publicat pe Instagram.

7296 afișări
Imaginea articolului Femeie pompier, concediată din cauza pozelor publicate pe Instagram. Tânăra a dat fostul angajator în judecată | GALERIE FOTO

Femeie pompier, concediată pentru că pozele ei de pe Instagram ar fi prea provocatoare / Tânăra dă fostul angajator în judecată | GALERIE FOTO

Presley Pritchard, în vârstă de 27 de ani, a dat în judecată Evergreen Fire Rescue (EFR) din Colorado, despre care susţine că a discriminat-o deoarece este femeie. Tânăra a lucrat în companie trei ani şi era pompier şi paramedic. „Câţiva angajaţi bărbaţi din departament au poze cu ei în uniforme în faţa camioanelor şi a departamentului pe conturile lor de social media”, a spus femeia, care a adăugat că ei nu au păţit nimic. 

Pritchard susţine că superiorii săi au spus că imaginile publicate de ea pe Instagram erau „prea provocatoare”. „Sunt un paramedic bun şi un pompier bun”, a declarat tânăra, pentru Vice.

Femeia are 84.900 de urmăritori pe Instagram şi se consideră „influencer”. Potrivit ei, EFR nu are o politică oficială în ceea ce priveşte reţelele de socializare.

Compania susţine, însă, că Pritchard a postat o imagine cu ea la un accident. Mai mult, imagini cu tânăra lângă facilităţi şi vehicule EFR ar fi fost imprimate pe tricouri şi vândute de fosta angajată.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici