Fergie de la Black Eyed Peas vrea lecţii de gimnastică de la Nadia Comăneci

Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, care va concerta sâmbătă seara la Arenele Romane din Bucureşti, a declarat că i-ar plăcea să ia lecţii de gimnastică de la Nadia Comăneci, aceasta fiind idolul său în copilărie.

4 afișări
Imaginea articolului Fergie de la Black Eyed Peas vrea lecţii de gimnastică de la Nadia Comăneci

Fergie de la Black Eyed Peas vrea lecţii de gimnastică de la Nadia Comăneci

Alflaţi la Bucureşti pentru a susţine cel de-al doilea concert din cadrul turneului "Pepsi Black, Blue and You", membrii trupei Black Eyed Peas au declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că şi-ar dori să ia cu ei din România: o nevastă (Will.i.am), mai multe fete românce (Apl.de.ap) şi lecţii de gimnastică de la campioana Nadia Comăneci (Fergie). "Era idolul meu când eram mică", a declarat cântăreaţa americană despre gimnastă.

Cei patru membri ai trupei au primit în cadrul conferinţei discul de platină din partea casei de discuri Universal Music România pentru albumul "Monkey Business". De asemenea, Fergie a primit separat un disc de aur pentru albumul său solo intitulat "The Dutchess".

Will.i.am, cel mai vorbăreţ dintre membrii trupei, a povestit despre începuturile carierei Black Eyed Peas, atunci când apariţia lor pe piaţa muzicală a surprins publicul datorită mesajului pozitiv pe care aceştia îl transmiteau. "La începutul carierei noastre eram diferiţi de mainstream - toată lumea cânta despre împuşcături, asasinări, iar noi cântam despre distracţie", a declarat el. Chiar dacă acum trupa este criticată că a mai renunţat la mesajul social puternic pe care încerca să îl transmită la început, Will.i.am e de părere că "se păstrează un echilibru" în muzica lor.

Ei au mai ţinut să pună capăt zvonurilor care susţin că Black Eyed Peas se destramă, având în vedere carierele solo ale membrilor trupei. "Nu ne despărţim, chiar ne susţinem unii pe alţii în carierele noastre - suntem asemenea unei familii", a declarat Fergie. "E bine să faci parte dintr-o formaţie aşa unită - ne dăm sfaturi ne ajutăm, şi asta e foarte important", a precizat Will.i.am.

Tot în cadrul conferinţei, Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo i-au cunoscut pe cei cinci câştigători ai promoţiei "Urcă pe scenă cu Black Eyed Peas", care vor dansa şi vor cânta alături de trupă în concertul de sâmbătă seara. După ce aceştia au făcut o scurtă demonstraţie a dansului pe care îl vor prezenta, Will.i.am a vrut să îl cunoască şi pe coregraful care i-a coordonat, CRBL.

Concertul de sâmbătă seara al trupei Black Eyed Peas este sold out. Cei patru artişti urmează să prezinte la Arenele Romane un show care, probabil, va demonstra de ce muzica lor a obţinut trei premii Grammy, iar albumele s-au vândut în mai bine de 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici