Ferrari-ul furat al lui Gerhard Berger a fost recuperat aproape trei decenii mai târziu

O maşină sport Ferrari Testarossa furată de la pilotul austriac de Formula 1 Gerhard Berger în timpul weekendului Marelui Premiu de la San Marino din 1995 a fost recuperată de poliţia londoneză aproape 29 de ani mai târziu, relatează Reuters.

1381 afișări
Imaginea articolului Ferrari-ul furat al lui Gerhard Berger a fost recuperat aproape trei decenii mai târziu

Sursa foto: X

Poliţia Metropolitană a declarat luni că maşina roşie F512M, în valoare de aproximativ 350.000 de lire sterline, a fost localizată la patru zile după ce Ferrari a raportat că aceasta era cea vândută printr-un broker britanic unui cumpărător din SUA.

Anchetele poliţiei au descoperit că a fost expediat în Japonia la scurt timp după ce a fost furat din oraşul italian Imola şi apoi a ajuns în Marea Britanie la sfârşitul anului 2023.

Unitatea de combatere a criminalităţii organizate în domeniul vehiculelor a declarat că anchetele sunt în curs de desfăşurare şi că nu au fost făcute arestări.

Un al doilea Ferrari F355 argintiu care a aparţinut fostului coechipier francez al lui Berger, Jean Alesi, care a fost furat în acelaşi weekend în oraşul italian, este în continuare dispărut.

Alesi a terminat al doilea în cursa câştigată de Damon Hill de la Williams, iar Berger al treilea, în ultimul sezon al piloţilor Ferrari la echipa italiană, înainte de sosirea lui Michael Schumacher şi Eddie Irvine.

Berger l-a surprins pe hoţ în timp ce îi fura maşina şi a pornit în urmărirea lui cu un Volkswagen Golf al unui prieten. Potrivit relatărilor de presă de la acea vreme, nu a reuşit să îl împiedice pe acesta să fugă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici