Festivalul Berii Germane, de joi până duminică, în Parcul Tineretului

Festivalul Berii Germane, în cadrul căruia vor fi servite diferite tipuri de bere, din mai multe ţări, şi care va cuprinde mai multe spectacole, concerte şi expoziţii, se va desfăşura de joi până duminică, în Parcul Tineretului din Capitală.

1636 afișări
Imaginea articolului Festivalul Berii Germane, de joi până duminică, în Parcul Tineretului

Festivalul Berii Germane, de joi până duminică, în Parcul Tineretului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Participanţii la festival vor avea ocazia să savureze o gamă variată de bere germană, dar şi mărci din Cehia, bere rusească şi bere englezească.

Printre mâncărurile ce vor fi servite la festival, se numără sortimente de cârnaţi bavarezi, coaste de porc la grătar şi dulciuri.

De asemenea, participanţii la eveniment vor putea să ia parte la spectacole de percuţie, pantomimă şi stand-up comedy, concerte în aer liber şi alte activităţi, cât şi expoziţii de artizanat şi obiecte handmade, din ceramică, obiecte din lemn, costume populare, ţesături, articole din piele, covoare, instrumente muzicale, cergi şi bijuterii.

Pe scena festivalului vor urca Mircea Baniciu şi Vlady Cnejevici, Fly Project şi Orchestra Gemană "Karpaten Show ".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici