Festivalul Peninsula, între 26 şi 29 august, la Târgu Mureş

Cea de-a opta ediţie a Festivalului Peninsula are loc în perioada 26 - 29 august, la Târgu Mureş, informează organizatorii.

243 afișări
Imaginea articolului Festivalul Peninsula, între 26 şi 29 august, la Târgu Mureş

Festivalul Peninsula, între 26 şi 29 august, la Târgu Mureş (Imagine: Mediafax Foto)

Festivalul Peninsula are loc pe malul Mureşului, lângă Complexul Weekend, în Târgu Mureş.

Festivalul prezintă, timp de patru zile, muzică de calitate şi o serie foarte variată de evenimente sportive, culturale şi artistice, precum şi formaţii de renume mondial şi DJ-i de top. Anul acesta, Peninsula pune la dispoziţia celor prezenţi, pe lângă scena mare, terasă şi arenă, o a patra zonă muzicală, unde vor susţine concerte live formaţii româneşti şi maghiare.

"Ne bucurăm să putem anunţa că festivalul are loc anul acesta, în ciuda dificultăţilor financiare cu care s-au confruntat firmele româneşti în ultimele 12 luni. Pentru ediţia din luna august vom încerca să menţinem nivelul de anul trecut, atât în ceea ce priveşte diversitatea evenimentelor non-muzicale, cât şi intensitatea concertelor, deoarece obiectivul nostru principal este să oferim tuturor vizitatorilor un festival de calitate", declară Bodor Laszlo, directorul Festivalului Peninsula.

"Principala atracţie a Festivalului Peninsula este că prezintă artişti de talie internaţională care abordează variate genuri muzicale şi care sunt capete de afiş la marile festivaluri din Europa. O parte din artiştii şi DJ-ii contractaţi pentru ediţia din acest an îi vom anunţa în curând şi, credem noi, recitalurile lor vor ridica şi mai mult calitatea evenimentului, dar şi atractivitatea lui, deoarece se pare că Festivalul Peninsula a rămas singurul festival clasic de vară din România", a spus şi Gerendai Károly, directorul executiv al Sziget Management.

Festivalul Peninsula este organizat de Sziget Management, în portofoliul căruia se găsesc Festivalul Sziget din Ungaria - cel mai mare festival din sud-estul Europei - şi festivalurile internaţionale VOLT şi Balaton Sound.

Festivalul Peninsula a atras la ediţia din 2009 58.000 de vizitatori, evenimentul având un buget de 1,2 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici