Fetiţa de 11 ani care a făcut istorie ca prima balerină de culoare care a fost distribuită în rolul principal din „Spărgătorul de Nuci” | VIDEO

Recent, o balerină în vârsta de numai 11 ani a intrat în istorie cu rolul principal pe care l-a jucat în spectacolul Spărgătorul de Nuci, relatează CBS.

638 afișări
Imaginea articolului Fetiţa de 11 ani care a făcut istorie ca prima balerină de culoare care a fost distribuită în rolul principal din „Spărgătorul de Nuci” | VIDEO

Balerina de 11 ani care a făcut istorie într-un spectacol specific sărbătorilor de iarnă

Charlotte Nebres, în vârstă de 11 ani, din SUA, a intrat în istorie ca prima balerină de culoare care a fost distribuită în rolul principal pentru spectacolul „Spărgătorul de Nuci”, relatează CBS.

Baletul Spărgătorul de Nuci este unul dintre cele mai populare în preajma sărbătorilor de iarnă şi se joacă de peste 50 de ani pe scena Operei din New York. 

Abia anul acesta rolul principal a fost distribuit unei fetiţe de culoare.

De asemenea, alţi trei balerini care deţin roluri importante în acest spectacol sunt persoane multirasiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici