Fiica lui Spielberg, actriţă în filme pentru adulţi, a ajuns în arest. În incident a fost implicat şi iubitul tinerei

  • Mikaela Spielberg este unul dintre cei şapte copii ai celebrului cineast american Steven Spielberg.
  • A fost arestată în statul american Tennessee.
  • În incident a fost implicat şi iubitul tinerei.
1714 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Spielberg, actriţă în filme pentru adulţi, a ajuns în arest. În incident a fost implicat şi iubitul tinerei

Sursa: Profimedia Images

Mikaela, în vârstă de 23 de ani, a fost pusă sub acuzare pentru violenţă domestică. Ea a fost arestată sâmbătă, în Nashville, şi eliberată câteva ore mai târziu.

Potrivit poliţiei, Mikaela Spielberg şi iubitul ei s-au certat pe când se întorceau de la un bar. Victima a făcut „comentarii nepoliticoase" la adresa iubitei sale, iar aceasta a aruncat cu obiecte în el, lovindu-l la o mână.

Tânăra trebuie să se prezinte în faţa unui judecător pe 9 martie.

Recent, Mikaela Spielberg a anunţat că doreşte să îşi construiască o carieră în industria filmelor pentru adulţi, susţinând că tatăl său îi sprijină ambiţiile artistice.

Cineastul Steven Spielberg şi actriţa Kate Capshaw au adoptat-o pe Mikaela în 1996, când aceasta era bebeluş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici