Fiica lui Whitney Houston va juca într-un serial TV

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, va juca în cel mai nou sitcom realizat de Tyler Perry, "For Better or Worse", care va fi difuzat de postul american TBS.

269 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Whitney Houston va juca într-un serial TV

Fiica lui Whitney Houston va juca într-un serial TV (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tânăra în vârstă de 19 ani a obţinut un rol în sitcom-ul lui Tyler Perry, care se află la cel de-al doilea sezon, informează dailymail.co.uk.

Ea va juca rolul fiicei unei stiliste care lucrează într-un salon de înfrumuseţare.

Sitcom-ul se bazează pe filmele de comedie "Why Did I Get Married?" şi "Why Did I Get Married Too?", regizate de Tyler Perry.

Acesta va fi primul rol major pentru Bobbi Kristina, iar oportunitatea i-a fost oferită într-o perioadă în care, se pare, aceasta suferă de depresie din cauza decesului mamei sale. De altfel, tânăra a fost internată în spital de două ori din cauza unor probleme psihice provocate de pierderea mamei sale.

În 1992, Whitney Houston s-a căsătorit cu rapperul Bobby Brown, iar mulţi au considerat că formează un cuplu ciudat: ea, o prinţesă a muzicii pop, el, un "băiat rău". De-a lungul anilor, de altfel, el a fost arestat de mai multe ori, din diverse motive, de la conducere în stare de ebrietate, la neachitarea pensiei alimentare. Însă Whitney obişnuia să spună că personalităţile lor nu sunt atât de diferite pe cât părea.

Cei doi, care au divorţat în 2007 - după o relaţie marcată de violenţă şi abuz de droguri -, au avut un copil, Bobbi Kristina, care s-a născut în 1993.

Cântăreaţa americană Whitney Houston a fost găsită fără suflare pe 11 februarie în camera sa de hotel din Los Angeles. Ea a decedat prin înec, accidental, fiind sub efectul cocainei pe care ea a ingerat-o, au anunţat autorităţile americane în urmă cu o săptămână. Cocaina, precum şi probleme cardiace au contribuit la moartea prin înec a vedetei în vârstă de 48 de ani, au menţionat medicii legiştii într-un comunicat, în care au descris cauzele acestui deces ca fiind "accidentale". Celebra cântăreaţă era cunoscută pentru dependenţa sa de droguri şi alcool.

Supranumită "Vocea", vedeta a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor '80 şi '90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici