Fiicele lui Bruce Willis şi Alain Delon, la balul debutantelor de la Paris

Fiicele actorilor americani Bruce Willis şi Demi Moore, a cântăreţului senegalez Youssou N'Dour şi a actorului francez Alain Delon vor participa la apropiatul "Bal al debutantelor", unul din cele mai mari evenimente mondene ale anului din Paris, potrivit anunţului de luni al organizatorilor.

608 afișări
Imaginea articolului Fiicele lui Bruce Willis şi Alain Delon, la balul debutantelor de la Paris

Alain Delon şi fiica sa Anouchka (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La acest eveniment care va avea loc în palatul parizian "Le Crillon", pe 29 noiembrie, vor fi reprezentate 10 state.

În afară de Scout Larue Willis, Statele Unite vor mai fi reprezentate de Billie Lourd, fiica actriţei Carie Fisher, şi de nepoata lui Debbie Reynolds.

Sokhna N'Dour, în vârstă de 17 ani, fiica solistului Youssou N'Dour, va reprezenta Senegalul. Italia va fi reprezentată de Gloria Rizzo, fiica fotografului Willy Rizzo.

Din partea Franţei, Alain Delon şi Jean Rochefort îşi vor prezenta fiicele, pe Anouchka, în vârstă de 18 ani, respectiv Clémence, în vârstă de 16 ani.

Victoria da Silva, fiica prinţesei Katarina a Yugoslaviei, şi India Oxenberg, nepoata prinţesei Elisabeta a Yugoslaviei, îşi vor face şi ele "intrarea în lume".

La acest bal va participa pentru prima oară şi o reprezentantă a Egiptului, Enayat Younes, fiica omului de afaceri Farouk Younes, şi o reprezentantă a statului Filipine, Paloma Urquijo Zobel de Ayala, fiica unui om de afaceri.

Balul debutantelor este inspirat dintr-o tradiţie aristocrată europeană, prezentarea la curtea regală a tinerelor fete în preajma majoratului lor.

Ediţia din 2008 va fi organizată în beneficiul unei fundaţii umanitare care finanţează cercetările medicale în domeniul diabetului şi al dependenţilor de insulină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici