Film biografic despre Lance Armstrong

Compania celebrului J.J. Abrams a cumpărat drepturile pentru ecranizarea biografiei lui Lance Armstrong, relatează Reuters, citând o sursă apropiată celor care au realizat tranzacţia.

369 afișări
Imaginea articolului Film biografic despre Lance Armstrong

Lance Armstrong (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Armstrong, a cărui celebritate a ajutat la crearea unei fundaţii ce a strâns milioane de dolari pentru lupta împotriva cancerului, a recunoscut, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey şi difuzat joi, că a folosit substanţe interzise. Mărturisirea lui Armstrong este o premieră, după ce sportivul, care a deţinut recordul de a fi câştigat de şapte ori consecutiv Turul Franţei, a negat în nenumărate rânduri că ar fi apelat la asemenea metode.

Cartea "Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong" scrisă de reporterul The New York Times Juliet Macur, documentează recuperarea lui Armstrong după cancer, întoarcerea la ciclism şi decăderea, după ce i s-au retras titlurile. Cartea va apărea în iunie, la HarperCollins.

Nici Paramount şi nici firma lui Abrams, Bad Robot, nu au remis comentarii referitoare la ştirea potrivit căreia ar fi cumpărat drepturile de ecranizare a cărţii.

Abrams este producătorul şi regizorul filmului "Star Trek into Darkness", care este distribuit de Paramount şi este programat să apară în mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici