Film despre ultimii 2 ani din viaţa prinţesei Diana. Ce actriţă va juca rolul "prinţesei inimilor" - FOTO

Actriţa Naomi Watts o va interpreta pe marele ecran pe prinţesa Diana, în filmul "Caught In Flight", regizat de Olivier Hirschbiegel.

723 afișări
Imaginea articolului Film despre ultimii 2 ani din viaţa prinţesei Diana. Ce actriţă va juca rolul "prinţesei inimilor" - FOTO

Prinţesa Diana (Imagine:Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Acest proiect cinematografic, produs de compania britanică Ecosse Films, va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Stephen Jeffreys, informează variety.com.

Filmul va prezenta ultimii doi ani din viaţa prinţesei Diana şi va descrie felul în care aceasta a reuşit să îşi găsească fericirea în viaţa personală după divorţul de prinţul Charles şi să devină una dintre cele mai renumite activiste din lume din domeniul acţiunilor şi programelor umanitare.

Filmările vor debuta în acest an în Marea Britanie.

Un alt film despre viaţa Dianei, bazat pe memoriile fostului ei bodyguard Ken Wharfe, intitulate "Diana: Closely Guarded Secret", se află în etapa de preproducţie. Producătorul Stephen Evans caută o actriţă de la Hollywood care să o întruchipeze pe prinţesa britanică decedată într-un tragic accident de maşină în august 1997. Nume ca Keira Knightley şi Scarlett Johansson au fost asociate proiectului.

Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, pentru rolul din "21 Grams", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu.

Diana Spencer s-a măritat cu prinţul moştenitor al Marii Britanii, Charles, pe 29 iulie 1981, devenind prinţesă de Wales. A avut cu Charles doi fii - prinţii William, născut în 1982, şi Harry, născut în 1984. A divorţat de Charles în 1996 şi a murit un an mai târziu la Paris. S-a remarcat ca prezenţă în spaţiul public şi a fost apreciată pentru operele sale de caritate, dispariţia sa fiind văzută ca o tragedie naţională în Marea Britanie. Funeraliile Dianei au avut loc la catedrala Westminster pe 6 septembrie 1997, evenimentul televizat având o audienţă estimată la 2,5 miliarde de oameni din întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici