Film despre viaţa şi cariera cântăreţului Steven Tyler

Un lungmetraj despre viaţa şi cariera cântăreţului Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, se află în pregătire la Hollywood, a anunţat muzicianul american, citat de site-ul revistei New Musical Express.

199 afișări
Imaginea articolului Film despre viaţa şi cariera cântăreţului Steven Tyler

Steven Tyler (Imagine: Ovidiu Micsik/Medifax Foto)

Steven Tyler, al cărui volum de memorii, intitulat "Does The Noise In My Head Bother You?", a fost publicat în luna mai, a dezvăluit faptul că drepturile de ecranizare pentru această biografie au fost achiziţionate de compania de producţie cinematografică deţinută de cineastul Ron Howard, regizorul unor filme celebre, precum "Codul lui Da Vinci" şi "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind", citat de site-ul revistei News Musical Express.

"Se va face ori imediat după ce voi muri, ori în timpul vieţii mele. Din moment ce Ron Howard mi-a cumpărat cartea, compania lui de producţie va dori să facă un film din ea", a declarat rockerul american pentru revista Women's Wear Daily.

"Cartea mea se numeşte «Does the Noise in My Head Bother You?». Este o colecţie de gânduri, prezintă toate acele lucruri la care m-am gândit de-a lungul ultimilor 40 de ani. Toată această poveste cu trupa Aerosmith a fost ca un vis devenit realitate. Ca şi cum ar fi fost plănuit şi scris dinainte", a adăugat Steven Tyler.

Volumul, publicat în luna mai, dezvăluie şi faptul că rockerul american a experimentat în tinereţe sexul cu un alt bărbat, însă a făcut acest lucru o singură dată, deoarece nu i-a plăcut.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Trupa americană se află în această perioadă în studiouri, unde înregistrează cel de-al 15-lea album din carieră.

Aerosmith a concertat şi în România, pe 18 iunie 2010, în Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici