Film despre vizita lui Elvis Presley la Casa Albă

Actorul australian Eric Bana va interpreta rolul cântăreţului Elvis Presley în lungmetrajul "Elvis & Nixon", despre vizita pe care artistul american a făcut-o la Casa Albă, în 1970.

310 afișări
Imaginea articolului Film despre vizita lui Elvis Presley la Casa Albă

Elvis Presley (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul Danny Huston se află în negocieri avansate pentru a juca rolul preşedintelui american Richard Nixon, în acest film care marchează debutul regizoral al actorului Cary Elwes, informează hollywoodreporter.com.

Filmul va descrie vizita efectuată de Elvis Presley la Casa Albă pe 21 decembrie 1970.

Acea vizită a avut loc la iniţiativa lui Elvis Presley, care i-a trimis lui Nixon o scrisoare de şase pagini, în care îi cerea preşedintelui american să îi permită o vizită la Casa Albă şi îi sugera acestuia să îl numească "mare agent federal" la Biroul antidrog. Elvis Presley i-a oferit preşedintelui cu acea ocazie câteva fotografii de familie şi un revolver Colt 45.

Scenariul acestui proiect a fost scris de Cary Elwes, în colaborare cu Joey Sagal şi Hanala Sagal.

Eric Bana va fi şi producător executiv, prin intermediul companiei sale de producţie cinematografică Pick Up Truck Pictures, care va debuta cu acest proiect pe piaţa de film americană.

Filmul va fi turnat în Shreveport şi în Los Angeles.

Eric Bana a încheiat recent filmările pentru "Blackbird" şi va juca în thrillerul "Brilliant". Actorul australian în vârstă de 43 de ani s-a făcut remarcat în drama "Chopper" (2000) şi a avut prestaţii convingătoare în câteva filme bine primite de public precum "Elicopter la pământ!/ Black Hawk Down" (2001), "Hulk uriaşul" (2003), "Troia/ Troy" (2004), "Munchen/ Munich" (2005), "Soţia călătorului în timp/ The Time Traveler's Wife" (2009) şi "Star Trek: Un nou început" (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici