Filmul "A doua şansă", cu Jennifer Lopez, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Lungmetrajul "A doua şansă/ Second Act", regizat de Peter Segal, cu Jennifer Lopez în rolul principal, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 697.141,30 de lei în weekendul premierei.

1603 afișări
Imaginea articolului Filmul "A doua şansă", cu Jennifer Lopez, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul "A doua şansă", cu Jennifer Lopez, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Maya, o femeie ambiţioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguinţă într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziţie managerială din lipsa unei diplome universitare. Cu toate acestea, când are şansa de a primi jobul visurilor ei, ea profită la maxim de oportunitate, potrivit cinemagia.ro.

Lungmetrajul de animaţie "The Grinch", cu o tematică dedicată Crăciunului, regizat de Yarrow Cheney şi Scott Mosier, a urcat un loc, până pe poziţia a doua, cu încasări de 363.330,65 de lei de vineri până duminică.

Liderul săptămânii trecute, "Robin Hood", de Otto Bathurst, o nouă adaptare cinematografică a celebrei legende englezeşti, a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 363.018,02 lei. Robin Hood (Taron Egerton), un războinic călit în luptă, şi comandantul său maur, Little John (Jamie Foxx), pornesc o revoltă îndrăzneaţă împotriva corupţiei la nivel înalt, ce are rădăcini şi legături chiar şi cu Coroana Angliei, într-o aventură plină de acţiune, de explozii, multe lupte, dar şi mult romantism.

Pe poziţia a patra în box office, în coborâre cu două locuri, s-a situat filmul SF "Maşinării infernale/ Mortal Engines", de Christian Rivers, care a avut încasări de 347.074,51 de lei în primul weekend pe marile ecrane româneşti. La mii de ani după ce civilizaţia a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat şi şi-a dezvoltat un nou mod de a trăi. Acum, oraşe gigantice mobile cutreieră Pământul, prăduind nemilos orăşelele mai mici, pe tracţiune. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), care se trage din pătura de jos a marelui oraş pe tracţiune Londra, se vede nevoit să lupte pentru propria supravieţuire după ce dă peste o fugară extrem de periculoasă - Hester Shaw (Hera Hilmar). Cei doi, atât de diferiţi încât drumurile lor nu ar fi trebuit să se încrucişeze niciodată, formează o alianţă imposibilă, care va schimba viitorul omenirii.

Filmul "Bohemian Rhapsody", de Bryan Singer şi Dexter Fletcher, despre viaţa lui Freddie Mercury şi legendara trupă rock Queen, a coborât un loc, până pe al cincilea, cu încasări de 188.809,35 de lei. Producţia Fox/New Regency "Bohemian Rhapsody" - care urmăreşte povestea trupei Queen din anii 1970 până la momente memorabile precum concertul susţinut la evenimentul caritabil Live Aid din 1985, de pe stadionul Wembley din Londra - a fost întâmpinată cu cronici amestecate, însă actorul Rami Malek este văzut ca un candidat la Oscaruri pentru interpretarea celebrului muzician Freddie Mercury.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti în weekend este completat de "Marea bulgăreală 2 - Supercursa săniuţelor/ Racetime", de Benoît Godbout, Jean-François Pouliot şi François Brisson (181.066,46 de lei), "Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri/ The Nutcracker and the Four Realms", de Lasse Hallström şi Joe Johnston (158.576 de lei), "Creed 2", de Steven Caple Jr (136.515 lei), "Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", de David Yates (133.257,92 de lei), şi "Diavolul în carne şi oase/ The Possession of Hannah Grace", de Diederik Van Rooijen (118.369 de lei).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici