Filmul "Dansând cu lupii" va avea o continuare

"Dansând cu lupii", în regia lui Kevin Costner, care interpretează şi rolul principal în filmul recompensat cu premiul Oscar, va avea o continuare, intitulată "The Holy Road", în regia australianului Simon Wincer, informează variety.com.

39 afișări
Imaginea articolului Filmul "Dansând cu lupii" va avea o continuare

Filmul "Dansând cu lupii va avea o continuare

Filmul "The Holy Road" va fi produs de companiile Moonstone, Amicus Entertainment şi Double Eagle Films.

Scenariul lungmetrajului va fi semnat de Michael Blake, cel care a scris şi scenariul filmului "Dansând cu lupii" şi cele două romane care au stat la baza producţiilor.

Acţiunea filmului are loc la 11 ani de la povestea lungmetrajului "Dansând cu lupii": triburile de indieni Comanche sunt în declin constant, iar ameninţarea reprezentată de populaţia albă este din ce în ce mai mare.

Titlul filmului se referă la calea ferată transcontinentală, un simbol al conflictului dintre două civilizaţii.

Wincer, cunoscut pentru "Eliberaţi-l pe Willy" (1993), a regizat recent "Into the West", produs de Steven Spielberg, recompensat cu un premiu Emmy.

Filmul "Dansând cu lupii" a câştigat şapte premii Oscar, inclusiv pentru "cel mai bun film", "cea mai bună regie" şi "cel mai bun scenariu", şi un Glob de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici