Filmul de animaţie "Madagascar", sursă de inspiraţie pentru un joc video

Filmul de animaţie "Madagascar", realizat de studiourile DreamWorks, a inspirat un joc video, Madagascar Kartz, care va fi lansat de Activision pe 27 octombrie.

228 afișări
Imaginea articolului Filmul de animaţie "Madagascar", sursă de inspiraţie pentru un joc video

Filmul de animaţie "Madagascar", sursă de inspiraţie pentru un joc video

Activision Publishing a realizat jocul "Madagascar Kartz", care va putea fi jucat atât pe console, cât şi pe computere.

Jocul combină lumea sălbatică din "Madagascar" cu o cursă de maşinuţe sport.

Personajele jocului, care se află în spatele volanului, sunt Alex, Marty, Gloria, Melman, King Julien sau pinguinii din filmul de animaţie.

Dintre traseele disponibile în joc fac parte locaţii cunoscute din lumea "Madagascar", printre care: grădina zoologică din New York, locul de prăbuşire al avionului şi vulcanul.

"Filmele seriei «Madagascar» plac tuturor şi se fac remarcate prin personalitatea personajelor lor. Am realizat jocul Madagascar Kartz după aceeaşi idee", a spus reprezentantul Activision Publishing, compania care a dezvoltat jocul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici