Filmul de animaţie "Sunt un mic ticălos 2", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul de animaţie "Sunt un mic ticălos 2" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 573.658 de lei şi 30.387 de spectatori, informează Asociaţia Film România.

573 afișări
Imaginea articolului Filmul de animaţie "Sunt un mic ticălos 2", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul de animaţie "Sunt un mic ticălos 2", lider în box office-ul românesc de weekend (Captură video)

"Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2", un film de animaţie realizat integral în Franţa, pentru studiourile Universal, a obţinut încasări de 82,5 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în Statele Unite şi Canada. Beneficiind de o lansare anticipată, miercuri, cu o zi înainte de sărbătoarea naţională a americanilor, celebrată pe 4 iulie, această peliculă a generat până în prezent încasări de 142,07 milioane de dolari.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a situat "Legenda călăreţului singuratic/ The Lone Ranger", care a avut încasări de 377.578 de lei şi 19.871 de spectatori. Foarte aşteptat de public, acest film regizat de Gore Verbinski, cu un buget estimat la peste 200 milioane de dolari, în care rolurile principale sunt interpretate de Johnny Depp şi Armie Hammer, a fost primit mai degrabă cu răceală de criticii de cinema. Filmul reprezintă cea de-a patra adaptare cinematografică a poveştii americane despre un justiţiar anonim şi acolitul său fidel, amerindianul Tonto.

Liderul de weekendul trecut, "Ziua Z: Apocalipsa 3D", cu Brad Pitt în distribuţie, s-a clasat de data aceasta pe locul al treilea, cu încasări de 269.323 de lei şi 12.079 de spectatori. Într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane, fost investigator ONU, se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Lane simte că blocajul din trafic nu este unul obşinuit - cerul este brăzdat de elicoptere de poliţie, iar pe străzi e plin de poliţişti pe motociclete. Ceva face ca oamenii să se atace cu ferocitate unul pe celălalt - un virus letal care se propagă dintr-o singură muşcătură şi care transformă oamenii sănătoşi în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Oamenii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un duşman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectaţi creşte exponenţial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie.

Pe locul al patrulea în box office-ul românesc s-a situat "Now You See Me: Jaful perfect", care a avut încasări de 201.227 de lei şi 10.035 de spectatori. Filmul "Now You See Me: Jaful Perfect" spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii. Regizat de Louis Leterrier ("Înfruntarea titanilor"), filmul reuneşte o distribuţie de excepţie, din care fac parte Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Jose Garcia, Michael Caine şi Morgan Freeman. Filmul este adus pe marile ecrane româneşti de MediaPro Distribution.

Pe locul al cincilea se regăseşte "Man of Steel: Eroul", care a avut încasări de 172.030 de lei şi 7.832 de spectatori. În "Man of Steel", un băiat descoperă că are puteri extraordinare şi că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine şi cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la pieire şi să devină simbolul speranţei pentru întreaga omenire. Din distribuţia filmului fac parte Henry Cavill, Russell Crowe şi Amy Adams.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 2.054.467 de lei şi 104.779 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici