Filmul "Eroi de sacrificiu 3", difuzat online ilegal, cu puţin timp înainte de premiera în SUA - VIDEO

O copie piratată a filmului de acţiune "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3", cu Sylvester Stallone în rolul principal, a ajuns ilegal pe internet, fiind descărcată de 189.000 de ori numai în 24 de ore, cu trei săptămâni înainte de premiera nord-americană a peliculei, informează variety.com.

2043 afișări
Imaginea articolului Filmul "Eroi de sacrificiu 3", difuzat online ilegal, cu puţin timp înainte de premiera în SUA - VIDEO

Filmul "Eroi de sacrificiu 3", difuzat online ilegal, cu puţin timp înainte de premiera în SUA - VIDEO

Difuzarea online ilegală a unui film chiar înainte de premiera în sălile de cinematografe este un incident destul de rar întâlnit şi ar putea afecta serios încasările filmului "Eroi de sacrificiu 3", din franciza omonimă.

Potrivit publicaţiei Variety, în cele 21 de zile rămase până la premiera de pe ecranele din Statele Unite, pe 15 august, numărul de descărcări ilegale ale peliculei ar putea ajunge la câteva milioane.

Copii piratate ale filmului "Eroi de sacrificiu 3" au început să apară pe site-urile de descărcare în cursul zilei de miercuri, iar, până joi dimineaţă, filmul fusese descărcat de 189.052 ori în toată lumea, cu 42.216 descărcări în Statele Unite, conform companiei de analiză a pirateriei Excipio.

Din distribuţia peliculei, regizată de Patrick Hughes, fac parte Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Kelsey Grammar, Terry Crews, Mel Gibson, Wesley Snipes şi Harrison Ford.

În anul 2011, Nu Image, compania producătoare a filmelor din seria "Eroi de sacrificiu", a intentat un proces pentru încălcarea dreptului de autor care viza peste 23.000 de utilizatori ai site-ului BitTorrent, ce au descărcat ilegal copii ale primului lungmetraj din franciză.

Filmul "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3" va avea premiera pe marile ecrane din România pe 22 august.

Primele două filme din franciza cinematografică "Eroi de sacrificiu", o serie care a adus împreună pe marile ecrane mai multe staruri ale filmelor de acţiune din anii '80 şi '90, au obţinut împreună încasări de 579,8 milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici