Filmul "Furios şi iute 6" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Cel de-al şaselea film din franciza "Furios şi iute" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit cifrelor provizorii publicate de societatea Exhibitor Relations.

556 afișări
Imaginea articolului Filmul "Furios şi iute 6" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Furios şi iute 6" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul regizat de Justin Lin, cu Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker şi Michelle Rodriguez în rolurile principale, a avut încasări de 98,5 milioane de dolari în primele trei zile de proiecţii în cinematografele nord-americane.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat tot o premieră, comedia "Marea mahmureală 3/ The Hangover part III", care a avut încasări de 42,1 milioane de dolari. De data aceasta, ghinioniştii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) şi Alan (Zach Galifianakis) nu mai au probleme din cauza unei petreceri a burlacilor, noua aventură petrecându-se în Mexic.

Filmul SF "Star Trek în întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness" a coborât de pe prima pe a treia poziţie, cu încasări de 38 de milioane de dolari la sfârşitul săptămânii trecute. Noul film din universul cult "Star Trek" este produs şi regizat de J.J. Abrams şi îi are pe Chris Pine în rolul Căpitanului Kirk şi Zachary Quinto în cel al celebrului Spock. În timp ce se întoarce acasă, echipajul de pe Enterprise trebuie să facă faţă unor forţe "teroriste" implacabile din sânul propriei organizaţii, determinându-l pe Căpitanul Kirk să lanseze o vânătoare de capete, pentru a-l neutraliza pe acela care reprezintă el însuşi o armă de distrugere în masă.

Pe poziţia a patra s-a situat animaţia "Regatul secret/ Epic", care a avut încasări de 34,2 milioane de dolari în weekendul premierei. Bazat pe o carte pentru copii scrisă de William Joyce, filmul beneficiază de vocile actorilor Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Colin Farrell şi Beyoncé Knowles.

Poziţia a cincea este ocupată de filmul "Iron Man 3", cu Robert Downey Jr. şi Gwyneth Paltrow în distribuţie, care a avut încasări de 19,4 milioane de dolari. După ce, în urmă cu patru săptămâni, a realizat al doilea cel mai bun debut din istorie, al treilea film din franciza cinematografică "Iron Man" a depăşit, săptămâna trecută, pragul de încasări de 1 miliard de dolari.

"Marele Gatsby", de Baz Luhrmann, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal şi reprezentând o nouă adaptare cinematografică a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, care a deschis pe 15 mai cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, s-a situat pe locul al şaselea, cu încasări de 13,7 milioane de dolari.

Pe poziţia a şaptea în box office-ul nord-american s-a situat "Mud", o dramă cu Matthew McConaughey, cu încasări de 1,9 milioane de dolari, iar pe poziţia a opta se află filmul "42", cu încasări de 1,2 milioane de dolari. "42" prezintă viaţa lui Jackie Robinson, primul jucător de culoare care a evoluat în elita baseball-ului american.

Animaţia "Croods", care beneficiază de vocile unor actori cunoscuţi, precum Nicolas Cage şi Emma Stone, şi prezintă odiseea unei familii din preistorie care încearcă să îşi asigure supravieţuirea, s-a situat pe locul al nouălea, cu 1,2 milioane de dolari.

Superproducţia hollywoodiană "Oblivion. Planeta uitată", un thriller SF cu Tom Cruise în rolul principal, alături de Morgan Freeman şi Olga Kurylenko, încheie Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 815.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici