Filmul "Marley and Me", în fruntea box office-ului nord-american (Video)

Comedia "Marley and Me", cu Owen Wilson şi Jennifer Aniston în rolurile principale, alături de câinele Marley, s-a impus în fruntea box office-ului nord american chiar în prima săptămână de la lansare, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de Exhibitor Relations.

20 afișări
Imaginea articolului Filmul "Marley and Me", în fruntea box office-ului nord-american (Video)

Filmul "Marley and Me", în fruntea box office-ului nord-american (Imagine: www.imdb.com)

Filmul "Marley and Me" a obţinut încasări de 37 de milioane de dolari în acest sfârşit de săptămână.

Pe poziţia a doua se situează comedia fantastică "Bedtime Stories", produsă de studiourile Disney, în care Adam Sandler dă frâu liber imaginaţiei sale şi le spune diverse poveşti nepoţilor săi pentru a-i adormi. Filmul a obţinut încasări de 28 de milioane de dolari în acest sfârşit de săptămână.

La mică distanţă, pe locul al treilea în acest clasament se află "Strania poveste a lui Benjamin Button", cu încasări de 27,2 milioane de dolari. Filmul este inspirat dintr-o nuvelă a lui F. Scott Fitzgerald, în care eroul principal, interpretat de Brad Pitt, îşi trăieşte viaţa în sens invers, începând de la vârsta de 80 de ani.

Thrillerul istoric "Walkyrie", în care Tom Cruise interpretează rolul unui ofiţer din mişcarea de rezistenţă germană însărcinat cu asasinarea lui Hitler, se află pe locul al patrulea, cu încasări de 21,53 milioane de dolari.

Comedia "Yes Man", în care Jim Carey joacă rolul unui bărbat care a hotărât să spună întotdeauna "da", a fost detronată din fruntea clasamentului şi a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 16,45 milioane de dolari.

Filmul "Seven Pouns", cu Will Smith în rolul unui bărbat bântuit de un mare secret, a avut o soartă asemănătoare cu cea a filmului "Yes Man", coborând în cea de-a doua săptămână de la lansare, de pe a doua până pe a şasea poziţie în clasament, după ce a obţinut încasări de 13,4 milioane de dolari.

Filmul de animaţie "The Tale of Despereaux", care prezintă povestea unui şoricel cu ambiţii mari a obţinut 9,37 milioane de dolari din încasări, iar thrillerul SF "Ziua în care Pământul se opri", cu Keanu Reeves jucând rolul unui extraterestru, a obţinut încasări de 7,9 milioane de dolari şi ocupă a opta poziţie în clasament.

Un film nou lansat pe marile ecrane este "The Spirit", un thriller cu Samuel L. Jackson şi Scarlett Johansson, care a intrat pe a noua poziţie în acest clasament, cu încasări de 6,5 milioane de dolari, iar filmul "Doubt", care prezintă înfruntarea cinematografică dintre Merryl Streep, în rolul unei călugăriţe, şi pe Philip Seymour Hoffman, în rolul unui preot, se află pe poziţia a zecea a clasamentului, după ce a vândut bilete în valoare de 5,67 milioane de dolari.

Marley and Me

 Bedtime Stories

 The Curious Case of Benjamin Button

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici