Filmul SF "Elysium", pe primul loc în box office-ul nord-american - GALERIE VIDEO

Filmul SF "Elysium", regizat de cineastul sud-african Neill Blomkamp, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 30,4 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations.

482 afișări
Imaginea articolului Filmul SF "Elysium", pe primul loc în box office-ul nord-american - GALERIE VIDEO

Filmul SF "Elysium", pe primul loc în box office-ul nord-american - GALERIE VIDEO

Această superproducţie hollywoodiană, cu Matt Damon şi Jodie Foster în rolurile principale, transpune lupta de clasă dintre milioane de pământeni săraci rămaşi pe Terra, devenită în anul 2154 o planetă cu resurse epuizate aproape complet, şi clasa super-bogaţilor, care trăiesc lipsiţi de griji pe staţia spaţială Elysium.

Comedia "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers", cu Jennifer Aniston, care joacă rolul unei dansatoare de striptease, o femeie cinică implicată într-un caz de contrabandă cu canabis între Mexic şi Statele Unite, a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 26,6 milioane de dolari.

Filmul de animaţie "Avioane/ Planes", realizat după modelul celebrei animaţii "Cars", a debutat pe poziţia a treia, cu încasări de 22,5 milioane de dolari.

Un alt film lansat la sfârşitul săptămânii trecute este fantezia "Percy Jackson: Sea of Monsters", care ocupă locul al patrulea, cu încasări de 14,6 milioane de dolari. Acest film, cel mai recent din franciza "Percy Jackson", prezintă noile aventuri ale unui elev american, în realitate fiul lui Poseidon, descrise în romanele scrise de Rick Riordan.

Filmul de acţiune cu accente comice "2 pistoale/ 2 Guns", cu Mark Wahlberg şi Denzel Washington în rolurile principale, a pierdut poziţia de lider de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al cincilea. Acest film, care aduce pe marele ecran doi agenţi sub acoperire infiltraţi într-un cartel al drogurilor, obligaţi apoi să fugă împreună, a obţinut încasări de 11,1 milioane de dolari.

Filmul de animaţie "Ştrumpfii 2/ The Smurfs 2" s-a situat pe locul al şaselea în box office-ul nord-american, cu încasări de 9,5 milioane de dolari.

Filmul SF de acţiune "Wolverine/ The Wolverine", cu actorul australian Hugh Jackman în rolul principal, a pierdut cinci poziţii şi a ajuns pe locul al şaptelea, cu încasări de 8 milioane de dolari.

Filmul horror "The Conjuring", cu Vera Farmiga şi Patrick Wilson în distribuţie, a pierdut patru poziţii şi a coborât pe locul al optulea, cu încasări de 6,7 milioane de dolari.

Filmul de animaţie "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2" a coborât la rândul său tot patru poziţii, ajungând pe locul al nouălea, cu încasări de 5,7 milioane de dolari.

Comedia "Oameni mari şi fără minte 2/ Grown Ups 2", care îi are în distribuţie pe Adam Sandler, Steve Buscemi, Salma Hayek şi Taylor Lautner, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a vândut bilete de 3,7 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici