Filmul "Ultima redută", cu Arnold Schwarzenegger, are premiera în România pe 25 ianuarie - VIDEO

Actorul Arnold Schwarzenegger îşi reia postura de erou indestructibil, spre deliciul fanilor, şi, după zece ani, revine în cinematografe într-un rol principal, în "Ultima redută", un film distribuit de MediaPro Distribution, din 25 ianuarie, în cinematografele din toată ţara.

1245 afișări
Imaginea articolului Filmul "Ultima redută", cu Arnold Schwarzenegger, are premiera în România pe 25 ianuarie - VIDEO

Filmul "Ultima redută", cu Arnold Schwarzenegger, are premiera în România pe 25 ianuarie

Ca şi când nu ar fi lipsit nici măcar o zi de pe marile ecrane, Arnold Schwarzenegger dovedeşte că este mai energic ca oricând şi pregătit pentru o acţiune antrenantă, plină de urmăriri cu maşina, bătăi cu pumnii, explozii şi focuri de armă.

"După ce am fost guvernator, m-am gândit că mă voi întoarce la filmele de acţiune treptat, însă n-a fost chiar aşa. M-am întors într-un film în care, de la început până la sfârşit, m-am luptat, m-am căţărat, am alergat şi am condus maşini rapide. Am crezut că o să încep mai uşor, însă a fost grozav!", mărturiseşte actorul.

"Ultima redută" mai aduce, pe lângă revenirea lui Schwarzenegger în rol principal, debutul în limba engleză a regizorului coreean Kim Jee-woon, cunoscut pentru producţiile "L-am văzut pe Diavol", "A Tale of Two Sisters" şi "Cel bun, cel rău, cel ciudat".

După ce îşi părăseşte postul la divizia antidrog a poliţiei din Los Angeles, în urma unei misiuni care îl lasă plin de remuşcări, şeriful Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) se mută din Los Angeles în orăşelul Sommerton Junction, unde luptă împotriva micilor infracţiuni de acolo. Existenţa sa liniştită este zguduită în momentul în care Gabriel Cortez (Eduardo Noriega), cel mai cunoscut şi căutat traficant de droguri din emisfera vestică, reuşeşte o evadare spectaculoasă dintr-un convoi al FBI care transporta deţinuţii către un penitenciar.

Cu ajutorul unei bande de mercenari nelegiuiţi, conduşi de Burell (Peter Stormare), Cortez porneşte o cursă spectaculoasă spre graniţa mexicană, cu un ostatic în remorca Corvette-ului ZR1 amenajată special pentru asta. Ruta lui Cortez: direct prin Summerton Junction, unde o mulţime de poliţişti şi nu numai, printre care şi agentul John Bannister (Forest Whitaker), abia aşteaptă să îl prindă pe celebrul infractor.

În regia lui Kim Jee-woon, după un scenariu de Andrew Knauer şi produs de Lorenzo di Bonaventura şi Jeffrey Nachmanoff, filmul "Ultima redută", distribuit de MediaPro Distribution, poate fi vizionat, începând cu 25 ianuarie, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galleria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş, Ploieşti), Premiera (Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureş), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Bucureşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploieşti), Cinema "Eugen Ionescu" (Slatina), Gendale (Bucureşti), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici