Filmul "Waterworld" ar putea avea un remake

Filmul SF "Waterworld - Lumea apelor", un titlu pe care publicaţiile de specialitate îl consideră unul dintre proiectele mai puţin inspirate ale actorului Kevin Costner, va avea în curând un remake.

238 afișări
Imaginea articolului Filmul "Waterworld" ar putea avea un remake

Filmul "Waterworld - Lumea apelor" ar putea avea un remake

Potrivit publicaţiei Forbes, televiziunea Syfy are în plan realizarea unui serial după lungmetrajul "Waterworld".

Filmul original i-a avut în rolurile principale pe actorii Kevin Costner, Dennis Hopper şi Jeanne Tripplehorn. Cei trei au jucat rolurile unor supravieţuitori într-o lume postapocaliptică înghiţită de apele rezultate după topirea gheţarilor.

Bugetul - 235 de milioane de dolari - i-a adus filmului titlul de cea mai scumpă producţie la acea vreme.

La premieră, în 1995, "Waterworld" a luat cu asalt box office-ul, dar încasările generate au fost influenţate mai mult de vânzarea pe casete video.

În schimb, bugetul serialului este unul mult mai mic, cu atât mai mult cu cât televiziunea intenţionează să se axeze mai mult pe poveste decât pe efecte speciale şi nume de staruri, potrivit nme.com.

La nivel mondial, filmul "Waterworld" a avut încasări de 264,2 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. Pelicula a fost nominalizată la premiile Zmeura de Aur, la categoriile "cel mai prost film" şi "cea mai proastă interpretare actoricească" (Kevin Costner).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici