Fiul adoptiv al lui Tom Cruise şi Nicole Kidman, într-o dramă regizată de Steven Spielberg

Fiul adoptiv al actorilor Tom Cruise şi Nicole Kidman, Connor, va debuta alături de Will Smith într-o dramă care va fi regizată de veteranul Steven Spielberg, potrivit presei americane, informează fox6.com.

87 afișări
Imaginea articolului Fiul adoptiv al lui Tom Cruise şi Nicole Kidman, într-o dramă regizată de Steven Spielberg

Connor Kidman Cruise, alături de mama sa adoptivă Nicole Kidman

Potrivit sursei citate, băiatul în vârstă de 13 ani a fost angajat pentru a juca rolul fiului personajului interpretat de Will Smith în filmul "The Trial of the Chicago 7" ,după ce a uimit cu talentele sale echipa care s-a ocupat de castingul lungmetrajului.

O sursă a declarat pentru National Enquirer: "Tom este încântat, deoarece Connor a mers la audiţii ca toţi ceilalţi copii şi se pare că a primit rolul datorită talentelor sale".

"Nicole este şi ea emoţionată, deoarece Connor dorea de mult să joace într-un film. Acum va debuta (ca actor, n.r.)", a adăugat aceeaşi sursă.

Smith, un prieten apropiat al lui Tom Cruise, va juca rolul activistului Bobby Seale în acest film, care prezintă procesul demonstranţilor arestaţi în timpul Convenţiei naţionale democratice, care a avut loc în SUA, în 1968.

Părinţii adoptivi ai lui Connor, Nicole Kidman şi Tom Cruise, au fost căsătoriţi din 1990 până în 2000. Kidman a suferit un avort spontan în timpul acestei căsnicii şi a decis atunci să adopte. Pe lângă Connor, cei doi actori mai au un copil adoptat, Isabella, în vârstă de 16 ani.

Cruise mai are un copil biologic, Suri, în vârstă de 2 ani, născut din relaţia sa actuală cu actriţa Katie Holmes. La rândul său, Kidman, care este căsătorită cu cântăreţul Keith Urban, a anunţat la începutul lunii ianuarie că este însărcinată cu primul său copil biologic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici