Fiul Annei Nicole Smith, ucis de o supradoză de medicamente

Fiul starletei americane Anna Nicole Smith, Daniel, a murit, la vârsta de 20 de ani, în septembrie 2006, la fel ca şi mama sa, din cauza unei supradoze accidentale de medicamente, potrivit unei anchete efectuate în Bahamas, ale cărei concluzii au fost făcute publice luni.

305 afișări
Imaginea articolului Fiul Annei Nicole Smith, ucis de o supradoză de medicamente

Fiul Annei Nicole Smith, ucis de o supradoză de medicamente (Imagine: www.etonline.com)

Juriul a ajuns la concluzia că moartea tânărului a fost provocată de "utilizarea de medicamente" de care acesta nu era dependent şi a sugerat că Daniel Smith nu era conştient de faptul că amestecarea substanţelor ar putea fi fatală.

Juriul a decis că nimeni nu se face vinovat de moartea tânărului. Ancheta a fost comandată de autorităţile din Bahamas după ce s-au emis ipotezele unui suicid şi a unui asasinat.

Autopsia a stabilit că Daniel Smith a murit după ce a înghiţit un cocteil de medicamente, printre care s-au numărat antidepresive şi metadonă, ce i-au provocat aritmie cardiacă fatală.

Daniel Smith a murit în Bahamas, unde venise să o vadă pe mama sa, care tocmai născuse o fetiţă, Dannielynn.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici