Fiul cel mare al lui Nicolas Cage, internat pentru evaluare psihiatrică

Weston Cage, fiul cel mare al lui Nicolas Cage, a fost transportat, marţi, cu ambulanţa la un spital din Beverly Hills, pentru o evaluare psihiatrică, după o altercaţie cu antrenorul lui de fitness.

741 afișări
Imaginea articolului Fiul cel mare al lui Nicolas Cage, internat pentru evaluare psihiatrică

Fiul cel mare al lui Nicolas Cage, internat pentru evaluare psihiatrică (Imagine: TMZ.com)

Weston Cage - fiul lui Nicolas Cage şi al unei foste iubite a artistului, actriţa Christina Fulton - a avut o altercaţie cu antrenorul lui de fitness la o cantină din Hollywood, The Framer's Kitchen, informează contactmusic.com.

Se pare că rockerul în vârstă de 20 de ani s-a enervat după ce antrenorul lui i-ar fi spus că nu poate comanda ceva care nu se află pe meniu, iar martorii spun că părea să aibă halucinaţii.

Potrivit TMZ.com, mai mulţi poliţişti au venit la restaurant şi, după ce i-au spus lui Weston că dacă nu le urmează ordinele vor utiliza asupra lui un dispozitiv pentru electroşocuri, reprezentanţii legii au fost atât de îngrijoraţi încât l-au legat şi l-au transportat cu o ambulanţă la Centrul medical Cedars-Sinai.

El a fost supus unei evaluări psihiatrice în urma căreia specialiştii vor stabili dacă suferă de o tulburare mintală care îi pune în pericol pe cei din jurul său sau care îl determină să-şi facă rău singur.

Potrivit unor surse, înainte de conflictul din cantină, Weston s-a certat cu soţia, Nikki Williams - cu care s-a căsătorit în aprilie -, muzicianul ieşind ca o furtună din casa cuplului.

Se pare că actorul Nicolas Cage şi-a vizitat deja fiul la spital.

De altfel, în aprilie, Nicolas Cage, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat după ce şi-ar fi bruscat soţia, Alice Kim, în timpul unei discuţii aprinse în public, dar actorul nu a fost pus sub acuzaţie pentru acest incident.

În 1988, Cage a început să se întâlnească cu actriţa Christina Fulton, care l-a născut pe fiul lor, Weston Coppola Cage, pe 26 decembrie 1990. Weston a apărut alături de tatăl său în filmul "Lord of War", în rolul tânărului mecanic ucrainean Vladimir. Nicolas Cage a fost căsătorit de trei ori, cu Patricia Arquette (1995 - 2001), Lisa Marie Presley (august - noiembrie 2002) şi Alice Kim, actuala soţie, cu care s-a căsătorit în 2004 şi cu care are un fiu, Kal-El, născut în octombrie 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici