Fiul cel mic al lui Michael Jackson, ameninţat cu o armă de vărul său

Departamentul pentru protecţia copilului din Los Angeles a efectuat o vizită la reşedinţa familiei Jackson din Encino, în urma unui incident provocat de Jaafar, vărul copiilor lui Michael Jackson, care a testat în sala de baie un pistol cu şocuri electrice, achiziţionat de pe internet.

53 afișări
Imaginea articolului Fiul cel mic al lui Michael Jackson, ameninţat cu o armă de vărul său

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, ameninţat cu o armă de vărul său

Potrivit people.com, avocatul lui Katherine Jackson, mama celebrului cântăreţ decedat anul trecut, a respins speculaţiile apărute într-o serie de publicaţii, potrivit cărora tânărul Jaafar, fiul în vârstă de 13 ani al cântăreţului Jermaine Jackson, ar fi încercat să îl rănească cu un pistol cu şocuri electrice pe Blanket, fiul cel mic al lui Michael Jackson.

După vizita efectuată de Departamentul pentru protecţia copilului din Los Angeles la reşedinţa familiei Jackson din Encino (California), întreaga familie Jackson a declarat că importanţa acestui incident a fost exagerată.

"Blanket Jackson nu a văzut niciodată şi nu a auzit zgomotul produs de acel pistol electric", a declarat avocatul Adam Streisand. "Nici Paris Jackson. Doar Prince a văzut pistolul electric, atunci când acesta se afla deja în mâinile agenţilor de securitate. Nu a existat un al doilea pistol electric în casă".

Avocatul Adam Streisand a explicat faptul că Jaafar, care locuieşte împreună cu mama sa, Alejandra, în reşedinţa din Encino, a comandat de pe internet acest pistol cu şocuri electrice, în urmă cu două săptămâni, pe care l-a desigilat singur, în sala de baie, şi l-a testat pe o bucată de hârtie.

"Doamna Jackson şi agenţii de securitate au auzit zgomotul provenind de la primul etaj al casei. Imediat, agenţii au urcat la etaj şi au confiscat pistolul cu şocuri electrice. Doamna Jackson a preluat controlul asupra situaţiei şi a cerut ca pistolul să fie scos din casă. Nu a existat niciun alt incident. Toţi copiii sunt fericiţi, sănătoşi şi minunaţi, iar acesta este singurul lucru care contează pentru doamna Jackson", a explicat avocatul lui Katherine Jackson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici