Fiul lui Britney Spears face senzaţie pe internet cu mişcările sale de dans - VIDEO

Cântăreaţa Britney Spears a postat pe YouTube un filmuleţ în care fiul ei cel mare, Sean Preston, dansează pe melodia “Shake Your Groove Thing".

4150 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Britney Spears face senzaţie pe internet cu mişcările sale de dans - VIDEO

Fiul lui Britney Spears face senzaţie pe internet cu mişcările sale de dans - VIDEO

Foarte concentrat la dansul său, Preston execută mişcările cu o mare precizie. Nu se lasă întrerupt nici când fratele său mai mic încearcă să treacă cu bicicleta prin faţa lui, ba chiar îl impinge pentru a nu-l deranja.

Filmuleţul a strâns peste 900.000 de vizualizări în numai patru zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici