Fiul lui Dennis Hopper, Henry Hopper, dat în judecată pentru violarea unei minore

Henry Hopper, fiul regretatului actor Dennis Hopper, a fost dat în judecată pentru violarea unei tinere în vârstă de 15 ani, după ce ar fi ameţit-o cu alcool şi droguri.

328 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Dennis Hopper, Henry Hopper, dat în judecată pentru violarea unei minore

Fiul lui Dennis Hopper, Henry Hopper, dat în judecată pentru violarea unei minore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 21 de ani a fost dat în judecată de mama acestei tinere, a cărei identitate nu a fost făcută publică, informează tmz.com

În dosar se indică faptul că cei doi s-au cunoscut printr-un prieten comun în februarie anul trecut şi comunicau pe Facebook.

În lunile care au urmat, actorul a invitat-o pe adolescentă în casa lui din oraşul Venice, de mai multe ori, ademenind-o cu alcool şi droguri.

Potrivit aceluiaşi dosar, Henry Hopper aştepta ca această să se ameţească pentru a o viola.

Mama tinerei spune că aceasta a avut de suferit, în urma acestor molestări sexuale, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Ulterior, tânăra ar fi avut nevoie de tratament psihiatric.

Henry a jucat în filmele "Suflet neliniştit/ Restless", de Gus Van Sant, şi "Pomul vieţii/ The Tree of Life", de Terrence Malick, lansate în 2011.

Celebrul său tată, Dennis Hopper, a murit la vârsta de 74 de ani, în 2010, din cauza unui cancer la prostată.

Mama lui Henry, Katherine LaNasa, a fost a patra soţie a lui Dennis Hopper.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici