Fiul lui John Travolta a murit

Fiul actorului John Travolta, Jett, în vârstă de 16 ani, a murit vineri, în timp ce se afla cu familia în vacanţă în Bahamas, potrivit informaţiilor oferite de poliţie şi de avocatul starului.

1922 afișări
Imaginea articolului Fiul lui John Travolta a murit

Actorul John Travolta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jett Travolta a murit în urma unui atac cerebral, pe când se afla în locuinţa familiei din staţiunea Old Bahama Bay, în Bahamas, a indicat avocatul familiei, Michael Ossi.

Se pare că adolescentul s-a lovit la cap, iar un îngrijitor l-a găsit fără cunoştinţă în baie, vineri dimineaţă. Băiatul a fost transportat la spitalul Rand Memorial din Freeport, unde s-a declarat decesul, potrivit poliţiei din Bahamas.

Jett, care a mai suferit atacuri cerebrale, era cel mai mare dintre copiii actorului John Travolta şi ai soţiei sale, actriţa Kelly Preston. Cei doi actori mai au o fiică în vârstă de 8 ani, Ella.

Poliţia a adăugat că urmează să se facă o autopsie pentru a se afla cauza decesului.

Familia Travolta, care deţine locuinţe şi în California şi Florida (SUA), sosise în Bahamas marţi, cu un avion particular, a indicat poliţia.

John Travolta, în vârstă de 54 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood". Este căsătorit cu actriţa Kelly Preston, în vârstă de 46 de ani, din 1991.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici