Fiul lui Michael Douglas, arestat pentru posesie de droguri

Cameron Douglas, fiul actorului american Michael Douglas, a fost arestat pentru posesie şi intenţie de trafic cu droguri, potrivit autorităţilor americane.

46 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Michael Douglas, arestat pentru posesie de droguri

Fiul lui Michael Douglas, arestat pentru posesie de droguri (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit publicaţiei The New York Post, autorităţile americane au declarat că au găsit asupra fiului lui Michael Douglas "o cantitate imensă" de metamfetamine în stare cristalizată, pe care acesta intenţiona să le distribuie.

O purtătoare de cuvânt a Biroului procuraturii americane din districtul de sud din New York a declarat că reprezentanţii acestei instituţii nu doresc să comenteze această informaţie. Însă Departamentul Poliţiei din New York a confirmat faptul că "agenţii federali l-au arestat".

Cameron Douglas a fost arestat, săptămâna trecută, de ofiţerii Agenţiei Americane Antidrog, într-un hotel din Manhattan, având asupra lui aproximativ 230 de grame de metamfetamine, informează The New York Post.

Potrivit altor surse, inclusiv site-ul TMZ.com, arestarea a avut loc în această săptămână, în cursul zilei de luni.

Cameron Douglas a mai fost arestat în 2007 pentru posesie ilegală a unor substanţe cu un regim strict de utilizare.

Cameron Douglas este fiul actorului Michael Douglas şi al Diandrei Morrell Douglas şi, totodată, nepotul celebrului actor american Kirk Douglas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici