Fiul lui Ron Ely, starul seriei Tarzan, şi-a ucis mama şi a încercat să dea vina pe tatăl său

Fiul actorului american Ron Ely, star al seriei TV "Tarzan", şi-a înjunghiat mortal mama şi a încercat să dea vina pe tatăl său, tânărul fiind ucis ulterior, pe când fugea de la locul crimei, de forţele de ordine, potrivit People.

1625 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Ron Ely, starul seriei Tarzan, şi-a ucis mama şi a încercat să dea vina pe tatăl său

Fiul lui Ron Ely, starul seriei Tarzan, şi-a ucis mama şi a încercat să dea vina pe tatăl său

Cameron Ely, în vârstă de 30 de ani, şi-a înjunghiat mortal mama, pe Valerie Ely, în vârstă de 62 de ani, după care a sunat la serviciile de urgenţă din Santa Barbara şi a încercat să dea vina pe tatăl său, potrivit unor înregistrări audio obţinute de platforma online The Blast.

Atunci când dispecerul a încercat să sune înapoi, i-a răspuns un bărbat "care părea că are probleme respiratorii, era neinteligibil şi plângea".

După ce au fost trimişi poliţişti la locul incidentului, care a avut loc marţi seară, bărbatul care plângea a fost identificat drept Ron Ely, în vârstă de 81 de ani. Acesta a confirmat că suspectul este fiul său şi că nu mai era nimeni în locuinţă la momentul teribilului incident.

Ron Ely suferă de o boală care îl împiedică să vorbească în mod coerent, dar a reuşit să le spună poliţiştilor că fiul lui a fugit. După ce au căutat suspectul prin împrejurimi, acesta a fost găsit, dar a fost împuşcat de poliţişti, după ce i-a ameninţat. Cameron Ely a murit pe loc.

O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Ron Ely nu a fost rănit, dar a fost transportat la spital ca măsură de precauţie.

În afară de Cameron, Ron şi Valerie - aleasă Miss Florida în 1981 -, care s-au căsătorit în 1984, mai au două fiice, Kirsten, în vârstă de 34 de ani, şi Kaitland, în vârstă de 32 de ani.

Vedete ale reţelelor social media, acestea nu au comentat încă incidentul, dar, anterior, şi-au exprimat în mai multe rânduri adoraţia faţă de părinţii lor în mesaje publicate pe blog şi Instagram.

Ron Ely a jucat rolul lui Tarzan în serialul difuzat între anii 1966 şi 1968 pe postul NBC. De asemenea, a jucat în celebrul serial din anii 1970 "Fantasy Island" şi în filmul din 1975 "Doc Savage: The Man of Iron and Bronze". A fost şi gazdă a concursului Miss America în anii 1980. După ce s-a căsătorit cu Valerie, Ron a făcut o pauză în carieră pentru a se dedica vieţii de familie. Mai recent, în 2014, a jucat în filmul TV "Expecting Amish".

Taguri:
ron ely,
crimă,
fiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici