"Fiul" secret al cântăreţei Whitney Houston, dat afară din reşedinţa artistei

Nick Gordon, tânărul în vârstă de 22 de ani pe care Whitney Houston l-a invitat să locuiască alături de ea şi de fiica ei, Bobbi Kristina, în casa lor din Atlanta, în urmă cu peste 10 ani, şi pe care l-a tratat de atunci ca pe fiul ei, a fost dat afară din reşedinţa artistei.

436 afișări
Imaginea articolului "Fiul" secret al cântăreţei Whitney Houston, dat afară din reşedinţa artistei

Whitney Houston (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mama cântăreţei Whitney Houston se află într-o veritabilă "misiune de eradicare" a influenţelor dăunătoare din viaţa nepoatei sale, Bobbi Kristina, şi a început cu Nick Gordon.

Whitney Houston l-a invitat pe Nick Gordon, în urmă cu peste 10 ani, să locuiască în casa ei, alături de ea şi de fiica ei, după ce a aflat că mama băiatului nu mai putea să îl crească.

Potrivit site-ului TMZ.com, care citează surse din familia Houston, cântăreaţa americană îl considera pe Nick Gordon drept fiul ei adoptiv, chiar dacă nu îl adoptase oficial, şi l-a tratat ca pe un membru cu drepturi depline în familia ei.

Însă Cissy Houston, mama celebrei cântăreţe, consideră că Nick reprezintă o influenţă negativă asupra nepoatei sale şi i-a cerut să părăsească reşedinţa din Atlanta a cântăreţei. Cissy şi-ar fi informat deja avocaţii în legătură cu acest demers al ei, în eventualitatea în care tânărul ar putea să se împotrivească evacuării.

Există deja anumite zvonuri în presa americană, potrivit cărora Nick a fost inclus în testamentul cântăreţei Whitney Houston, dar, cel puţin până în prezent, informaţia nu a fost confirmată de membrii familiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici