Fiul unui magnat rus şi-a ucis cu sălbăticie prietenul după ce a pierdut la un joc video | FOTO, VIDEO

Fiul unui magnat rus, în vârstă de 14 ani, şi-a înjunghiat mortal prietenul, cu 27 de lovituri de cuţit, după ce s-au jucat împreună un joc video.

17880 afișări
Imaginea articolului Fiul unui magnat rus şi-a ucis cu sălbăticie prietenul după ce a pierdut la un joc video | FOTO, VIDEO

Fiul unui magnat rus şi-a ucis cu sălbăticie prietenul după ce a pierdut un joc pe consolă | FOTO, VIDEO (Imagine: east2west news)

Potrivit Daily Mail, Vasya Turda, supranumit Ucraina, în vârstă de 14 ani a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de detenţie pentru crima sa. El şi-a ucis cu sălbăticie prietenului "după ce a pierdut un joc pe calculator".

Totul s-a petrecut în conacul părinţilor milionari unde adolescentul l-a invitat pe Vasya Pop, în vârstă de 15 ani, pentru a se juca împreună pe noua sa consolă.

Câteva ore mai târziu, bunica adolescentului criminal l-a găsit pe Vasya Pop mort, iar casa plină de sânge. Băiatul avea gâtul tăiat şi 27 de plăgi înjunghiate, după cum arată raportul criminaliştilor, prezentat în instanţă. 

(Imagine: Victima, Vasya Pop/ east2west news)

"Mi-a înjunghiat fiul cu un cuţit. Avea 27 de răni, fiind aproape decapitat", a declarat Mikhail Pop, tatăl victimei, care l-a numit pe atacator "maniac".

Potrivit investigatorilor, "conflictul" între adolescenţi ar fi izbucnit după un joc pe calculator, rezultatele jocului fiind motivul care ar fi provocat atatcul furibund. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici