Florence Welch a cântat la metrou, pentru fanii săi

Cântăreaţa britanică Florence Welch a cântat la metrou pentru fanii săi, în noaptea de duminică spre luni, când se întorcea de la un concert.

193 afișări
Imaginea articolului Florence Welch a cântat la metrou, pentru fanii săi

Florence Welch (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Florence Welch a încercat să călătorească incognito cu metroul londonez, pe când se întorcea de la un concert al lui Kendrick Lamar, dar a fost recunoscută de un grup de tineri. Aceştia au început să cânte în cor hitul cântăreţei "You've Got the Love", informează contactmusic.com. Artista a început să cânte şi ea alături de fanii ei, după care a continuat mica intervenţie muzicală cu o melodie a artistului pe care tocmai îl văzuse în concert - "Backseat Freestyle".

"Florence a sărit în metroul hiper-aglomerat. Toate vagoanele erau foarte pline. La început a încercat să treacă neobservată, dar nu a durat mult până când un grup de oameni a recunoscut-o. Aceştia au început să cânte «You've Got the Love» şi, în loc să îi ignore, Florence a început să cânte cu ei. A fost minunat", a spus un martor pentru tabloidul The Sun.

Florence Welch este solista grupului britanic Florence and the Machine, al cărui stil combină armonios mai multe genuri muzicale, bazându-se cu precădere pe soul, indie rock şi pop. Albumul de debut, "Lungs", lansat în 2009, a fost extrem de bine primit atât de public, cât şi de criticii de specialitate, fiind desemnat "cel mai bun material discografic britanic" la gala BRIT Awards din 2010. Florence Welch a fost nominalizată la cea de-a 53-a ediţie a premiilor Grammy la categoria "cel mai bun artist debutant". Cel de-al doilea album de studio al grupului britanic, "Ceremonials", a fost lansat oficial în octombrie 2011 şi a fost bine primit atât de public, cât şi de criticii de specialitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici