Florence Welch ar putea juca un rol principal în noua trilogie "Star Wars"

Florence Welch, solista grupului Florence and the Machine, ar putea interpreta un rol principal în filmele din noua trilogie "Războiul Stelelor/ Star Wars".

211 afișări
Imaginea articolului Florence Welch ar putea juca un rol principal în noua trilogie "Star Wars"

Cântăreaţa Florence Welch ar putea juca un rol principal în noua trilogie "Star Wars" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Următorul film din această franciză cinematografică va fi turnat în Marea Britanie, ţara în care locuieşte Florence Welch, în vârstă de 26 de ani.

"Credem că Florence deţine exact acel stil pe care noi îl căutăm pentru acest rol. Are ceva experienţă în actorie, însă talentul ei de cântăreaţă şi prezenţa ei de pe scenă ne-au atras prima dată privirile", a declarat o sursă din echipa de producţie a noului film.

"Aproape fiecare actriţă de la Hollywood doreşte un rol în noile filme (din franciza "Star Wars", n.r.), dar noi dorim să angajăm persoane la care publicul nu se aşteaptă. Florence este avută în vedere pentru un rol principal care ar putea să o transforme peste noapte într-o actriţă de prim rang", a adăugat aceeaşi sursă, potrivit tabloidului britanic The Sun.

Grupul Disney a anunţat că va lansa trei noi filme din seria "Războiul stelelor", după ce a achiziţionat, în octombrie 2012, studiourile LucasFilm deţinute de George Lucas, creatorul acestei francize, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari.

Cel de-al şaptelea film din serie, intitulat "Star Wars: Episode VII", va fi regizat de J.J. Abrams. Filmările vor debuta la începutul anului viitor, iar noul film va fi lansat pe marile ecrane în anul 2015.

Potrivit presei internaţionale, Harrison Ford, Carrie Fisher şi Mark Hamill, care au făcut parte din distribuţia originală "Star Wars", se află în negocieri avansate pentru a-şi relua rolurile care i-au făcut celebri.

Potrivit tabloidului The Sun, doi dintre copiii cântăreţului Michael Jackson - Prince, în vârstă de 16 ani, şi Paris, în vârstă de 15 ani - vor să participe la audiţii pentru a juca şi ei în noua franciză "Star Wars".

Franciza "Star Wars" a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Florence Welch este solista grupului britanic Florence and the Machine, al cărui stil combină armonios mai multe genuri muzicale, bazându-se cu precădere pe soul, indie rock şi pop. Albumul de debut, "Lungs", lansat în 2009, a fost extrem de bine primit atât de public, cât şi de criticii de specialitate, fiind desemnat "cel mai bun material discografic britanic" la gala BRIT Awards din 2010. Florence Welch a fost nominalizată la cea de-a 53-a ediţie a premiilor Grammy la categoria "cel mai bun artist debutant". Cel de-al doilea album de studio al grupului britanic, "Ceremonials", a fost lansat oficial în octombrie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici