Florence Welch este muza care a inspirat noua colecţie a casei Gucci

Florence Welch, solista grupului Florence and the Machine, este "muza" care a inspirat, prin încrederea şi caracterul ei puternic, cea mai recentă colecţie a casei Gucci.

364 afișări
Imaginea articolului Florence Welch este muza care a inspirat noua colecţie a casei Gucci

Florence Welch este muza care a inspirat noua colecţie a casei Gucci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Încrederea şi caracterul puternic al solistei britanice au reprezentat sursele de inspiraţie pe care Frida Giannini, directorul de creaţie al companiei Gucci, a dorit să le includă în creaţiile vestimentare ce fac parte din colecţia toamnă/iarnă 2011 a renumitei case italiene, informează contactmusic.com.

"Atunci când am creat această colecţie, mă gândeam la o muză puternică şi misterioasă. Florence Welch este o astfel de femeie. Am cunoscut-o la Los Angeles, la ediţia din acest an a galei de decernare a premiilor Grammy, şi am fost captivată de personalitatea ei. Are o personalitate puternică, iar concertele ei sunt fascinante. Are, totodată, acel look încrezător, care merge mână în mână cu stilul feminin promovat de casa Gucci", a declarat Frida Giannini.

Creatoarea italiană i-a ales în trecut pe Mark Ronson, Rihanna şi James Franco pentru a apărea în campaniile Gucci, iar în opinia ei, succesul acestor evenimente a demonstrat faptul că a avut mult fler atunci când a venit vorba de a descoperi noi talente.

"Am lucrat cu toţi trei înainte ca ei să devină atât de celebri pe cât sunt în prezent. Gucci a avut succes construind o punte între trecut şi prezent. Avem un trecut bogat, dar întotdeauna avem privirile îndreptate şi spre viitor, iar aceste colaborări exemplifică perfect acest lucru", a declarat Frida Giannini pentru Dazed Digital.

Florence Welch este solista grupului britanic Florence and the Machine, al cărui stil combină armonios mai multe genuri muzicale, bazându-se cu precădere pe soul, indie rock şi pop. Albumul de debut, "Lungs", lansat în 2009, a fost extrem de bine primit atât de public, cât şi de criticii de specialitate, fiind desemnat "cel mai bun material discografic britanic" la gala BRIT Awards din 2010. Florence Welch a fost nominalizată la cea de-a 53-a ediţie a premiilor Grammy la categoria "cel mai bun artist debutant".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici