Video FOCUS: Trupa RBD a concertat la Bucureşti pentru peste 8.000 de spectatori (Galerie video)

Formaţia mexicană RBD a concertat, sâmbătă seara, la Sala Polivalentă din Bucureşti, în faţa a circa 8.000 de spectatori entuziaşti, care au aşteptat peste două ore intrarea pe scenă a celor şase artişti, Anahi, Alfonso, Christopher, Dulce Maria, Mayte şi Christian.

1108 afișări

Deşi anunţat să înceapă la ora 19.30, show-ul a debutat cu o întârziere de peste două ore. Organizatorii concertului au declarat presei că întârzierea a fost cauzată de faptul că bagajele şi o serie de instrumente ale trupei au fost rătăcite de către compania aeriană cu care artiştii au sosit la Bucureşti. Totodată, organizatorii au susţinut că s-au "chinuit" să înlocuiască obiectele pierdute în cel mai scurt timp.

Apariţia membrilor trupei RBD pe scenă, după lunga aşteptare care a adus disperare pe chipurile celor prezenţi, a stârnit ropote de aplauze şi ţipete.

Publicul, majoritar feminin şi cu o medie de vârstă de circa 15 ani, s-a dovedit a fi foarte activ. Tinerii au cântat alături de trupă toate piesele din concert, au dansat şi au creat o atmosferă foarte încinsă.

Pe parcursul show-ului de la Bucureşti, publicul a aruncat pe scenă jucării de pluş şi chiar un steag al României, fluturat de către Alfonso.

Membrii RBD au schimbat pe parcursul concertului mai multe ţinute, toate colorate şi fistichii. Printre melodiile interpretate de cei şase s-au numărat "Besame sin miedo", "Celeste", show-ul fiind încheiat cu piesa "Rebelde".

Întregul concert a avut ca fundal sonor ţipetele micuţelor spectatoare, care dansau în picioare sau chiar urcate pe scaunele din sală, scandând, pe rând, numele membrilor trupei: Anahi, Alfonso, Christopher, Dulce Maria, Mayte şi Christian. RBD a avut ca acompaniament o formaţie de instrumentişti, prezentaţi în finalul show-ului.

Concertul pe care RBD l-a susţinut în România face parte din turneul de promovare a ultimului album al trupei, "Empezar desde cero". Cei şase rebeli - Anahí, Maite, Dulce Maria, Alfonso, Cristopher şi Christian - se vor despărţi în 2009, după încheierea turneului.

Formaţia a mai concertat la Bucureşti în vara anului trecut, când a adunat câteva mii de spectatori pe stadionul Cotroceni din Capitală.

Trupa RBD s-a format în anul 2004 în telenovela "Rebelde", difuzată în România de Acasă TV, şi îi are în componenţă pe: Anahi (Mia Colucci în telenovelă), Alfonso Herrera (Miguel Arango), Christopher Uckerman (Diego Bustamante), Dulce Maria (Roberta Pardo), Mayte Perroni (Lupita Fernandez) şi Christian Chavez (Giovanni Mendez). Membrii trupei latino RBD se vor despărţi în 2009, turneul grupului, care a debutat joi la Madrid şi include 25 de concerte în mai multe ţări, fiind considerat "etapa finală" a formaţiei.

Besame sin miedo

Celeste

Rebelde

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici