Fondatorul FACEBOOK, Mark Zuckerberg, în vacanţă în Hawaii - FOTO

Fondatorul şi preşedintele Facebook, Mark Zuckerberg, unul dintrei cei mai bogaţi oameni de pe planetă, se află în vacanţă alături de soţia sa, Priscilla, în Kauai (Hawaii).

726 afișări
Imaginea articolului Fondatorul FACEBOOK, Mark Zuckerberg, în vacanţă în Hawaii - FOTO

Mark Zuckerberg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mark Zuckerberg, despre care se ştie că este extrem de discret în ceea ce priveşte viaţa sa privată, a fost surprins la plajă, după ce s-a bucurat de valurile oceanului în timpul unei şedinţe de surfing.

Cei doi se află în vacanţă în Hawaii, unde se pare că sunt interesaţi să achiziţioneze proprietăţi.

Potrivit Daily Mail, deşi are o avere estimată la 13,3 miliarde de dolari, cei doi se bucură de o vacanţă fără pretenţii.

În loc să aibă parte de cine luxoase, cei doi iau masa alături de prieteni la mese simple de picnic, se plimbă îmbrăcaţi în haine cât mai simple, Mark Zuckerberg  fiind nedeslipit de celebrele sandale, care au fost parodiate de Jesse Eisenberg în filmul "Reţeaua/The Social Network".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici