Forbes: Gisele Bundchen, cel mai bine plătit top model din lume

Brazilianca Gisele Bundchen s-a situat pe primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite 15 modele din lume, după ce anul trecut a câştigat 33 de milioane de dolari, de aproape trei ori mai mult decât Kate Moss, ocupanta locului al doilea, informează forbes.com.

1 afișare
Imaginea articolului Forbes: Gisele Bundchen, cel mai bine plătit top model din lume

Forbes: Gisele Bundchen, cel mai bine plătit top model din lume

Veniturile au fost estimate pe baza campaniilor publicitare recente, a editorialelor, a articolelor din revistele de modă şi a opiniilor specialiştilor din industrie.

Topul primelor cinci cele mai bine plătite modele din lume este completat de nemţoaica Heidi Klum (8 milioane de dolari) şi de braziliencele Adriana Lima (6 milioane de dolari) şi Alessandra Ambrosio (6 milioane de dolari).

Gisele Bundchen conduce detaşat în topul realizat de revista Forbes pentru că, în timp ce unele top modele au câte un contract important alături de alte trei - patru campanii publicitare sezoniere, brazilianca jonglează cu aproape 20 de campanii. Top modelul a câştigat aproximativ 6 milioane de dolari pentru că şi-a împrumutat numele unei companii braziliene de încălţăminte, Grendene. Totuşi, salariul lui Bundchen ar putea scădea drastic anul viitor pentru că în decembrie expiră contractul său cu compania Victoria's Secret, de la care primea anual 5 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici