Forest Whitaker, într-un film regizat de Sylvester Stallone (Video)

Actorul american Forest Whitaker, câştigător al unui premiu Oscar, ar putea juca în filmul de acţiune "The Expendables", un proiect care va fi regizat de actorul american Sylvester Stallone.

29 afișări
Imaginea articolului Forest Whitaker, într-un film regizat de Sylvester Stallone (Video)

Forest Whitaker, într-un film regizat de Sylvester Stallone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Forest Whitaker ar putea juca rolul unui agent CIA care colaborează cu nişte mercenari - interpretaţi de actorii Sylvester Stallone, Jet Li, Randy Couture şi Jason Statham -, a căror misiune clandestină în America de Sud constă în îndepărtarea de la putere a unui dictator.

Stallone, care şi-a exprimat intenţia de a-l coopta pe Whitaker în distribuţia acestui proiect încă din noiembrie 2008, a căutat diverse locaţii pentru filmări, programate pentru luna februarie.

Surse apropiate au declarat că Stallone doreşte s-o includă în acest proiect şi pe partenera lui din filmul "Demolatorul/ Demolition Man" (1993), actriţa Sandra Bullock.

"The Expendables" este primul dintre cele două proiecte ale lui Stallone prevăzute într-un contract încheiat cu studiourile Nu Image/Millenium. El a semnat scenariul şi regia celui mai recent film din seria "Rambo", care a obţinut încasări de 155 de milioane de dolari pe plan mondial.

Forest Whitaker a câştigat premiul Oscar pentru rolul dictatorului ugandez Idi Amin din filmul "Ultimul rege al Scoţiei" (2006) şi urmează să apară pe afişele filmelor "Hurricane Season" şi "Repossession Mambo".


Citeşte şi:

Forest Whitaker va juca într-un film despre viaţa lui Louis Armstrong (Video)

Forest Whitaker şi Renee Zellweger, împreună în "My Own Love Song" (Video)

Filmul "Ultimul rege al Scoţiei"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici